Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 32> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj vi ste mi zakon... A tako si lijepo opisala mjesto gdje "car ide pješke" ma baš si u štimungu- uživala sam čitajući...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Vama je bas zanimljivo,nikad dosadno.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo s mora u gorje (ustvari nizinu). Proveli tri pretopla dana. Unuci uživali u bazenu s prijateljem, svi 10-godišnjaci, rođeni iste godine:
![]() Procvjetao mi suncokret - tek jedan, ali vrijedan
![]() Susjedi nabavili kozu koja je bila glavna atrakcija, a kad je pobjegla svi smo je lovili po livadama - baš je bilo zabavno
![]() Osim izležavanja, kupanja u bazenu, svađanja s klincima, kuhanja, ništa se posebno nije radilo - pa smo se prepustili uživanju i turniru u briškuli.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala svima, sutra slijede izvještaj iz gorske vikendice i mog vrta, na koji sam tako ponosna. Kaže mm onu staru "Što veći seljak to veći krumpir" |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bravo za Trišu koja zna uživati i pronalaziti sreću u malim, ali vrijednim stvarima!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Tom Sawyer i Huckleberry Finn...to mi je prvo palo na pamet kad sam vidjela tebe i muža u vikendici...pustolovina, pustolovina...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Baš je fora sve... Full pustolovno, onako... onaj neki štih...
A još k tome i prazna plaža... Ma, milina... Blago vama, i ja bi... |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Stepenice su baš super. Dobro je to za kondiciju
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
obozavam prazne plaze!
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Sad znam put! Eto nas do vas čim prije!
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() |
|
![]() |
|
Evo još malo s mora.
Mjesto gdje i car ide pješke, mora imati i ova vikendica, pa je to mm smislio na brdašcu, a penje se po 30 stepenica, koje je sam napravio naravno.
![]() Nastavak stepenica ograđenih veslom i špagom
![]() pa još nekoliko stepenica u desno
![]() i onda opet pravo po polukružnim stepenicama od drva
![]() I to je to - WC od pred stotinjak godina, ali u novom ruhu - pa plastična daska
![]() Sad zamislite, kako izgleda trčanje preko 30 stepenica, ako vas ulovi proljev - ne bolje nemojte zamišljati.
No "kupaonica" je ipak u prizemlju
![]() topla voda je uvijek, jer je bojler na stjeni koja je visoko oko 10 m, jer samo tamo je cjeli dan sunce.
![]() Na kraju današnje priče - tko prvi - njegova ležaljka
![]() Ma nema veze ionako samo samo došli popiti kavicu, pa opet na praznu plažu
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
More je divno, uvalica i plaža - super ( koji je ono most?)...
Ali, odušavio me bazen - prava stvar na travi!
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Kak ste vi mladi i veseli! Ostanite tako još bar 100 godina, kad znate uživati!!!
![]() |
|
![]() |
|
e to je bas super!i ja se nadam takvo jednom bazencicu
![]() ![]() zamalo zaboravih,onaj panj i kadifice su predivne! |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Da baš sam se pitala tko zalijeva sve to cvijeće kad ti nisi tamo kad eto ti DS
![]() |
|
![]() |
|
S mora u gorje - ne mogu se odlučiti gdje mi je ljepše. Treba nekako ono iz gorja dovući na more ili obratno, kad bi čovjet bar živio nekoliko stotina godina.
Vrijeme predivno pogodovalo je uživanju, radu u vrtu, čitanju, odmaranju, za sve ima vremena, osim za čišćenje po kući - to je gubljenje vremena.
Pa tako neću pokazivati unutrašnjost, već samo ono što me veseli.
Susjed i jako dobar prijatelj obećao mi napraviti panj za cvijeće, na moje veliko zadovoljstvo - predivan
![]() Prazan nije ni upola lijep kao pun kadifica - niskih.
![]() Evo i nekoliko slika vikendice i njenog okoliša
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Veliko iznenađenje priredio nam je jako dobar prijatelj, koji je nekad živio u Rijeci, a u mirovinu se preselio tamo, sada nam je susjed, koji se o svemu brine.
Dakle bazen na dvadesetak m od naše vikendice, promjera 3,60 m visine 60 cm, tople vode - prava uživancija. Stalno smo trčali k njemu i kupali se, izmišljali, pili kavu i jeli sladoled sjedeći u bazenu - dakle to vam je kad "starci prolupaju",
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Aha hvala ti ...
|
|
![]() |
|
Još uvijek čitam P.S. volim te - pa razvikana je možda malo previše, bar do polovice.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Da, to bi se mogao nazvati i drugi "medeni mjesec", i usput koju ono knjigu čitaš???
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |