Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše vikendice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše vikendice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 32>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2008 u 15:30
Joj vi ste mi zakon... A tako si lijepo opisala mjesto gdje "car ide pješke" ma baš si u štimungu- uživala sam čitajući...
smile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2008 u 07:59
Vama je bas zanimljivo,nikad dosadno.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2008 u 07:21
Evo s mora u gorje  (ustvari nizinu). Proveli tri pretopla dana. Unuci uživali u bazenu s prijateljem, svi 10-godišnjaci, rođeni iste godine:

Procvjetao mi suncokret - tek jedan, ali vrijedan

Susjedi nabavili kozu koja je bila glavna atrakcija, a kad je pobjegla svi smo je lovili po livadama - baš je bilo zabavno

Osim izležavanja, kupanja u bazenu, svađanja s klincima, kuhanja, ništa se posebno nije radilo - pa smo se prepustili uživanju i turniru u briškuli.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2008 u 21:56

Hvala svima, sutra slijede izvještaj iz gorske vikendice i mog vrta, na koji sam tako ponosna.

Kaže mm onu staru "Što veći seljak to veći krumpir"

RIJEKA

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2008 u 09:56
Bravo za Trišu koja zna uživati i pronalaziti sreću u malim, ali vrijednim stvarima!smile58
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2008 u 23:45
Tom Sawyer i Huckleberry Finn...to mi je prvo palo na pamet kad sam vidjela tebe i muža u vikendici...pustolovina, pustolovina...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 22:59
Baš je fora sve... Full pustolovno, onako... onaj neki štih...
A još k tome i prazna plaža... Ma, milina... Blago vama, i ja bi...
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 22:17
Stepenice su baš super. Dobro je to za kondiciju LOL
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 23:51
obozavam prazne plaze!
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 23:02
Sad znam put! Eto nas do vas čim prije! Wink
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 22:52
Clap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 22:48
Evo još malo s mora.
Mjesto gdje i car ide pješke, mora imati i ova vikendica, pa je to mm smislio na brdašcu, a penje se po 30 stepenica, koje je sam napravio naravno.

Nastavak stepenica ograđenih veslom i špagom

pa još nekoliko stepenica u desno

i onda opet pravo po polukružnim stepenicama od drva

I to je to - WC od pred stotinjak godina, ali u novom ruhu - pa plastična daska

Sad zamislite, kako  izgleda trčanje preko 30 stepenica, ako vas ulovi proljev - ne bolje nemojte zamišljati.

No "kupaonica" je ipak u prizemlju

topla voda je uvijek, jer je bojler na stjeni koja je visoko oko 10 m, jer samo tamo je cjeli dan sunce.

Na kraju današnje priče - tko prvi - njegova ležaljka

Ma nema veze ionako samo samo došli popiti kavicu, pa opet na praznu plažu

RIJEKA

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 15:37
More je divno, uvalica i plaža - super ( koji je ono most?)...
Ali, odušavio me bazen  -  prava stvar na travi!
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 08:44
Kak ste vi mladi i veseli! Ostanite tako još bar 100 godina, kad znate uživati!!!smile79
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 22:40
e to je bas super!i ja se nadam takvo jednom bazencicu !
zamalo zaboravih,onaj panj i kadifice su predivne!
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 22:38
Da baš sam se pitala tko zalijeva sve to cvijeće kad ti nisi tamo kad eto ti DS _dobrog susjeda, a ne dosadne susjede kako je admin napisao skraćenicu
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 22:30
S mora u gorje - ne mogu se odlučiti gdje mi je ljepše. Treba nekako ono iz gorja dovući na more ili obratno, kad bi čovjet bar živio nekoliko stotina godina.
Vrijeme predivno pogodovalo je uživanju, radu u vrtu, čitanju, odmaranju, za sve ima vremena, osim za čišćenje po kući - to je gubljenje vremena.
Pa tako neću pokazivati unutrašnjost, već samo ono što me veseli.

Susjed i jako dobar prijatelj obećao mi napraviti panj za cvijeće, na moje veliko zadovoljstvo - predivan

Prazan nije ni upola lijep kao pun kadifica - niskih.

Evo i nekoliko slika vikendice i njenog okoliša

Veliko iznenađenje priredio nam je jako dobar prijatelj, koji je nekad živio u Rijeci, a u mirovinu se preselio tamo, sada nam je susjed, koji se o svemu brine.
Dakle bazen na dvadesetak m od naše vikendice, promjera 3,60 m visine 60 cm, tople vode - prava uživancija. Stalno smo trčali k njemu i kupali se, izmišljali, pili kavu i jeli sladoled sjedeći u bazenu - dakle to vam je kad "starci prolupaju",

RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 15:23
Aha hvala ti ...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 15:16
Još uvijek čitam P.S. volim te - pa razvikana je možda malo previše, bar do polovice.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 15:08
Da, to bi se mogao nazvati i drugi "medeni mjesec", i usput koju ono knjigu čitaš???
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 32>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.