Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 138>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2014 u 19:34
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

monsteru hvata malodušnost kao i prošle godine,a na kraju je sve bilo prekrasno i u izobilju WinkSmile

i danas stojim iza ovih riječi.sve je prekrasno i ne kukaj
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2014 u 09:29

Da Zova, bitno je da ima dobar protok zraka, inače ništa ni od presadnica ni od povrća..Smile

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
zova View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zova Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 21:57
I ja imam dvoja vrata na plasteniku,jedna stvarno nisu dovoljna.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 12:09

Šmrckica, to ti se samo čini da nema korova kod mene. Ima ga, ima, vrag ga odnio, ne stignem toliko kopati koliko on stigne narasti... Jedan dio sam samo okopala gdje mi je sitno povrće... ono najgore tek me čeka..Mogla bi hodati ili trčati maraton, u mom slučaju kopati maraton ..LOLLOL

Što se tiče plastenika, ponekad me strah da bi i moj mogao odletjeti, na udaru je vjetra, ali srećom još nije valjda bio toliko jak da ga odnese. Što se tiče zalijevanja, ne znam kakva je zemlja kod tebe. Kod mene je ilovasta pomješana s primjesima pijeska pa stoga nije potrebno previše zalijevati . I da ne zaboravim, ako ćeš raditi plastenik, svakako napravi ili dvoja vrata ili vrata-prozor, jako je važno provjetravanje i da uvjek ima dotok svježeg zraka, inače će ti sve uskuhati unutra.

A za povrće, bolje da ništa ne komentiram, ovo je ništa kako je nekad znalo biti..Svejedno Hvala ti ! smile78smile84

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2014 u 15:09
DA baš se divim kako nema korova i zavidim ti.
Kod mene je vjetrovito, a livade okolo pune višlje trave pa se nanese sjemena korova kao u priči.
 Korov klija non stop i to cijela botanika korova u mom vrtu. Umori me to.

Plastenik nećemo moći raditi kao tvoj, jer bi ga vjetar odnio. Moramo betonirati i praviti puno jače konstrukcije, praktično mora biti jak kao ograda da izdrži.
Treba li puno vode za zalit ga, s obzirom da kiša ne pada na tlo u njemu?

Tvoje povrće za izložbu. Tongue
Kod mene vegetacija sporije dolazi, tek ću saditi mahune i tikvice.Ne smijem ranije i konsultiram susjede. Radi se o planisnskoj klimi.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2014 u 12:17
 Draga Smajlić ! smile78Nisu mi peruanke lani rodile, nisu stigle, očito im je već bilo prekasno.. Ove godine su stare sadnice od lani smještene u plasteniku, pa ćemo baš vidjeti kako će se sad ponašati..ako ništa drugo, bit će dobre za orezati i zapelcati da ne moram dugo čekati na njih iz sjemena. Smile
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 11:29
Draga monstera tvoj vrt ne treba previše komentirati gredice govore sve, prekrasno, uredno i puuuno, interesiraju me tvoje peruanke, da li su prošle godine već rodile ili si ih tek bila posijala, ja sam ovo proljeće sijala doduše još ih nisam stavila n agredice, planiram danas pa me interesira što mogu od njih očekivati.smile211
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
zova View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zova Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 19:00
Monstera pogledaj moj krompir,kakva je naša zemlja -katastrofa.Kiša više od mjesec i po pada,ne može se čestito ni prefrezati.Juče smo frezali ovo ispod krompira i posijali drugi pa šta Bog da,mada je bilo blatno.Kao što reče Desert rose ako čovjek nešto posije može se i nadati a ako ne nemaš se čemu nadati
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 16:48

Rosi, dosad sam se i ja uvjek borila s ušima na bobu. Otkako je pošprican enzimom, zasad ga ništa ne dira..Vidjet ćemo kasnije..Smile

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 16:37
Unatoč vremenskim (ne)prilikama, nešto ipak raste, bori se, ako ništa ne posadiš, nemaš ništa a ako se posadi, postoji šansa da nešto bude - iako uspjeh ovisi o mnogočemu. Najviše me zanima bob, kako ga braniš od malih štetočina? Da li si isprobala bio enzim na njemu? Ja sam ga u više navrata obasipala pepelom i prskala deterđentom no sve je kratkoga vijeka jer skoro da nema dana a da kiša ne pada. I moj je počeo cvjetati, to što je hladno njemu odgovara ali znam da je sada u najosjetljivijem razdoblju... Ermm
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 11:50
 Dobrodošla draga Zova u moj povrtnjak ! smile79smile73  Vjeruj mi ni kod mene ne bi zemlja bila tako lijepa da to MM sve ne pofreza i usitni ako treba i nekoliko puta.

Na vrh
zova View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zova Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 10:57
Draga moja,oduševila sam se tvojim krompirom i ovom prpljivom zemljom.E ovde može krompir da napreduje i mačka da se zaprpi,dom našu zemlju  jedva motikom nastružemo,svaka čast.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 00:14
Hhehehehehehehe, draga moja smile78smile84kamo sreće da imamo toliko pomoćnika, ne nema..samo nas dvoje..

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 00:00
Monsti draga , pa kad to sve stignes ? Milina je gledati kako je to opljevljeno i cisto !
Jesu ovo sve tvoji pomocnici ?

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 23:53
 Hvala NinettA  smile78smile84 i Dobrodošla u moj povrtnjak ! smile73

Na vrh
NinettA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1030
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje NinettA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 23:40
Bravo Monstera, ova zadnja slika je jakooooooooooo upečatljiva... Čestitam!

LP

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 23:26

Krumpiri danas, začas će izgledati ko da je tornado prošao kroz njih ( susjedine mačke stalno se valjaju i ruše humke..)  ConfusedThumbs DownOuch

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 23:23

Peruanske jagode od lani, preživjele zimu u kućnim uvjetima u teglici.. Smile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 23:21

Blitva, obična zelena u mixu s korabom i crevni luk za sjeme . 

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 23:19

Korabe i pak choi koji će također brzo pobjeći u sjeme... Smile

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,812 sekundi.