Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 120121122123124 282>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Status: Offline
Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2014 u 06:33
smile79 do utorka!!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2014 u 01:27
Miska, slika koju si odabrala mami osmijeh na lice i priziva lijepa sjećanja. Kad smo daleko od svog vrta ovakvi nam prizori puno znače. Kad uspiješ uroniti u sliku dušom i tijelom kao da čujem i slavujevu pjesmu. Nadam se da ćemo uskoro gledati SlavujVk i tebe u tvom cvjetnom raju.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2014 u 22:31
Slika je fantasticna, koja ljepota na jednom mjestu. Miska super si
izabrala. I ja ti saljem puno pozdrava da brzo dodjes kuci i da ti meces slike, dobro to Miska radi ali tvoje je ipak bolje.
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2014 u 21:21
usa ovom predivnom slikom sa naslovnice,šaljem ti pozdrave i sretne misliHeart
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2014 u 00:37
Prije počinka prošetala sam se tvojim vrtom. Godilo mi.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2014 u 10:38
Ostavljam ti trag u vrtu,draga Slavujčice....namirisala se mirisa,da sam pčela ostala bi viječno u tvojoj blizini....
smile79
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2014 u 14:27
Baš mi je godilo izležavanje na klupinakon šetnje
Žute glavice jarmena sjaje kao sunce izdaleka,a sadarka mi je mekani jastuk
od bezbroj nježnih,sitnih cvijetića
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 21:45
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Znam da nećeš imati ništa protiv, pa ću si dopustiti prisvajanje ovih fotografija... Embarrassed
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 21:08
I ja sam u redovitoj šetnji
i ako ti nisi u vrtu,ja jesam i kad ne ostavim trag
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2014 u 17:45
Malo sam ti se ušuljala u vrt i njuškala po cvijeću...osjećam miris sve do mene
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2014 u 13:18
Prijavljujem šetnjicu arboretumom...
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2014 u 09:31
tvoje slike su sad već umjetničke.kud je lijepo cvijeće tu i slike očaravaju
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2014 u 07:26
Slavujčice, prekrasne slike si podijelila sa nama, simfonija tvog vrta je zaista opojna, a ti skromna kao i uvijek... Zato ću izdvojiti ovu sliku i samo reći da su to pravi dijamanti, jer vrijednost tvoje kreativnosti i ljubavi prema prirodi su nemjerljive, baš kao i ljepota ovih kišnih kapi... smile84

Topli pozdrav i poljubac od mene i malog Vilima smile78
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2014 u 01:32
Serija predivnih prizora, pomno odabranih. Prva slika mi se toliko sviđa da bih ju rado uokvirila.
Sutra je novi dan.
Na vrh
sanja17 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 34
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja17 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2014 u 23:21
pozzz Slavujčice, toliko se zanesem šetajući tvojim vrtom da  i zaboravim pozdraviti i javiti se, 
vrt je opet i opet prelijep, Hugcirkončići su me potaknuli  (i ne samo oni) da bi se trebala početi baviti umjetničkom fotografijom i napraviti neku tematsku izložbu slika..... 
Moram se pohvaliti da i ja imam ovaj bijeli  ljiljan, jedan jedini, ali vrijedan LOL, cijeli dan danas ga gledam i uživamSmile

.smile120
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2014 u 21:28

izop

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2014 u 19:58
Pa ovaj vrt je opet za obilazak.Prelijepo,ništa se tu nemože izdvojiti...sve je savršeno.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2014 u 18:10
prelijepo, posebno mi se sviđa bijela astilbaStar
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2014 u 01:08
Od svih cirkona po zlatarnama meni su tvoji cirkoni najdraži. Priroda je pravi umjetnik, genije. A ti se o njemu brineš s toliko ljubavi. Cvijeće to osjeća, vidi se to iz svake slike.
Sutra je novi dan.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2014 u 22:31
Savršeno zarasle njive
i žetva lavande je prebogata i premirisna!
Slike su prekrasne
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 120121122123124 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.