Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Miska, slika koju si odabrala mami osmijeh na lice i priziva lijepa sjećanja. Kad smo daleko od svog vrta ovakvi nam prizori puno znače. Kad uspiješ uroniti u sliku dušom i tijelom kao da čujem i slavujevu pjesmu. Nadam se da ćemo uskoro gledati SlavujVk i tebe u tvom cvjetnom raju.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Slika je fantasticna, koja ljepota na jednom mjestu. Miska super si
izabrala. I ja ti saljem puno pozdrava da brzo dodjes kuci i da ti meces slike, dobro to Miska radi ali tvoje je ipak bolje. ![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
usa ovom predivnom slikom sa naslovnice,šaljem ti pozdrave i sretne misli
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Prije počinka prošetala sam se tvojim vrtom. Godilo mi.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Ostavljam ti trag u vrtu,draga Slavujčice....namirisala se mirisa,da sam pčela ostala bi viječno u tvojoj blizini....
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Znam da nećeš imati ništa protiv, pa ću si dopustiti prisvajanje ovih fotografija... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Malo sam ti se ušuljala u vrt i njuškala po cvijeću...osjećam miris sve do mene
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prijavljujem šetnjicu arboretumom...
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
tvoje slike su sad već umjetničke.kud je lijepo cvijeće tu i slike očaravaju
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Slavujčice, prekrasne slike si podijelila sa nama, simfonija tvog vrta je zaista opojna, a ti skromna kao i uvijek... Zato ću izdvojiti ovu sliku i samo reći da su to pravi dijamanti, jer vrijednost tvoje kreativnosti i ljubavi prema prirodi su nemjerljive, baš kao i ljepota ovih kišnih kapi...
![]() ![]() Topli pozdrav i poljubac od mene i malog Vilima ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
Serija predivnih prizora, pomno odabranih. Prva slika mi se toliko sviđa da bih ju rado uokvirila.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
sanja17 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2014 Lokacija: vinkovci Status: Offline Bodovi: 34 |
pozzz Slavujčice, toliko se zanesem šetajući tvojim vrtom da i zaboravim pozdraviti i javiti se,
vrt je opet i opet prelijep,
![]() Moram se pohvaliti da i ja imam ovaj bijeli ljiljan, jedan jedini, ali vrijedan ![]() ![]() . ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() izop ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Pa ovaj vrt je opet za obilazak.Prelijepo,ništa se tu nemože izdvojiti...sve je savršeno.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prelijepo, posebno mi se sviđa bijela astilba
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Od svih cirkona po zlatarnama meni su tvoji cirkoni najdraži. Priroda je pravi umjetnik, genije. A ti se o njemu brineš s toliko ljubavi. Cvijeće to osjeća, vidi se to iz svake slike.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |