moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 89> |
Korisnik | |
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svejedno hvala, pitat ću TeaK...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Predivna truba, a i ostalo! Meni se ipak čini da ono što si spominjala pod anis da je carsko oko! Barem po Silvekinim slikama!
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
shasha tako mi je drago da nisi imala štete od ovog nevremena.to bi bilo užasno.
|
|
Ako čovjek ne zna prema kojoj luci plovi, nijedan vjetar neće biti povoljan.
Seneka |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shashice, gladiola je predivna, a trublja, ta boja, ja sam se svojoj, pardon Teinoj jako veselila, jer je cvala iste godine.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Shasha prvo mi oprosti kritiku u dnevniku što nema slika.
Sada sam ostala totalno bez okica mojih, ostale na krasnim slikicama. Vidim ja da nema te tuče i nevremena koje bi naštetile ljepoti tvoga vrta i zato sam jako sretna. Što se Anđeoskih tiče - one su vrlo čudne biljke, starost i veličina im nije bitna, jednostavno procvjetaju ili ne procvjetaju. Neki kažu da procvjetaju tek kad im glavna stabljika izraste u "Y", ali ni to nije pravilo ja sam jedne godine imala jednu jedinu granu i ona je procvjetala, a najbolje sredstvo za njih je voda, voda, voda i puuuuunoo sunca. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja ih svaki dan obilno zalijem a 2 puta tjedno,kad prihranjujem cvijeće u teglama,prihranim i njih.Koliko dođe do njih jer su u zemlji a ne u tegli,ne znam no ne vidim da im šteti.
Danas sam vidjela na toj istoj još dva pupoljka
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Sad mi je laknulo kad sam vidjela da tvoje cvijeće i vaš rajek ne može ništa uništiti. Dobre ljude čuva Bog (ne mislim da oni koje je pogodla nepogoda nisu dobri, no vi ste posebno dobri)!
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
joj sasha , meni se jako sviđa ova crvenka , jel se mogu prijavit za grančicu kad dođem najesen k tebi ,ja imam boja breskve -žuto naranđastu
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Branka,prevedi mi to"crvenka".Naravno da može samo da znam još na šta misliš pod time
![]() |
|
![]() |
|
Nebudem danas slike stavljala no ovog moram.
Malac je "visok" svega nekih 20ak cm i ima,na žalost,samo taj jedan cvijet ali je zamirišao ne samo terasu nego i dnevnu sobu.To definitivno nije za saditi u tegle pa u sobu sa njime
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kako sam medeniiiiiiiiiiiii
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivan je
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Instinktivno sam pokušala pomirisati ali neide prek monitora
![]() Baš je krasan... |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Stvarno se imaš čime hvaliti, tko zna-zna...
|
|
![]() |
|
moja suzzi(bez sjemenja
![]() ![]() Malecka,TeaK-ina,trublja je malo od tuče oštečena no stalno tjera nove pupoljke
![]() slak
![]() ovaj se jadan spleo u čempres
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
crnooka suzi ti je predivna!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Suzana je stvarno prekrasna...ni moja nema sjemenke
![]() |
|
![]() |
|
Silvek,Suzi su nam jalove
![]() |
|
![]() |
|
Suzi je predivna, ali trublje su super.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |