Dipladenia |
Odgovori | Stranica <1 4243444546> |
Korisnik | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživaj u toj ljepoti
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno! Prelijepe su! Uživam gledajući ih!
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo aralija....predivna je!
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preeeeedivna je žuta, krasotica, ma samo nek raste i puno cvjeta
|
|
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja imam novu žutu iz selendre
Bebolina |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dajte curke.... ne mi to raditi... ... prelijepe su mi!
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moze jedno pitanjce,mislim da kod nas na placu to zovu sandovila ili sam ja u krivu?znalci hvala na odgovoru.ako je, ja je svake godine kupim i nikad mi ne opstane preko zime.ove god sam rekla da je necu kupiti al sve vise i vise me privlaci kad god odem na plac
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@dea78
Još ću jednom ponoviti slikovito Dipladenia / \ sandevilla mandevilla Ako malo pročitaš temu naći ćeš odgovor zašto biljka nije preživjela. |
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretno |
|
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@stefica.n ekipa za +5!
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjenčić od dipladenije je na vidiku
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žućka
|
|
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štefice, Bebolina moje još štrajkaju, ali skoro će štrajk prestati, počeli raditi na cvetićima
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Sunlight
Upravo klijam Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam pitanje...naime, prosle jeseni sam kupila jednu manju dipladeniju i uspjela je da prezimi ali od proljeća nije makla...visoka je negdje 15ak cm i od proljeća nije ni jedan list izgubila a niti je i jedan novi pustila...lišće je zdravo i zeleno ali ni makac od toga...što se tiče položaja ima extra sunčano mjesto, nije joj vjetrovito, ne zalijevan je vodom sa česme...tako da ostaje samo da joj ne odgovara tlo? Zanima me, po vašem iskustvu, koja zemlja se najbolje pokazala kod dipladenije?
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina slike za katalog,a biljke više neću hvaliti -strah me
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prezimela je na svetlom, prohladnom mestu i cvetala i u toku zime.
Sada je ovakva, vrh istrčao iz kadra a i bela mandevila je isto u cvetu Posadjene su u običnu zemlju za cveće, na suncu, samo ponekad dobije prskanje nekim aktelikom, jer ih crveni pauk obožava. Dipladeniju sam redovno presađivala u za broj veću saksiju, mislim da joj mala ne paše i da tada stagnira. |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Odgovori | Stranica <1 4243444546> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |