Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
irisica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 76 |
I ja sam uživala, prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
prijavljujem jutarnju kavicu u ovom predivnom vrtu.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
korijenko
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepo je doći u ovaj slavonski njegovani vrt, prepun skladno kombiniranih boja, oblika i struktura.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Miška mi je danas poslala poruku i u svom stilu odgonetnula zašto se meni čini da ove godine vrt nije kao prošle,
zato što više nemam dvoslika!!!! ![]() ![]() Miška, zakon si! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Hvala na informaciji o krompirku često sam posjećivala tvoj raj i prije registracije na forum,obogaćen mi je svaki taj trenutak
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tvoj cvijetni vrt je uvijek bio lijep i raznolik ! Vec sam ti nekoliko puta htjela reci
da se kalikantus kod mene jako dobro osjeca i da je vec dosta porasao a ja sa ceznjom cekam njegov prvi cvijet ! ![]() |
|
![]() |
|
krompirko je u zemlji. svake jeseni ga vadim, stavim u posudu, na korjen mu nabacam obične vrtne zemlje i spremim u podrum. korjen mu nije velik pa nije problem za iskopati. mislim da u posudi nikada ne bi bio ovako velik. ovako izgleda u jesen kada ga iskopam ![]() |
|
![]() |
|
u vrt u kojem živi mir... drago mi je kada taj mir i vječiti izvor života mogu slikom prenijeti. ljudi koji ga osjete, za mene su posebni! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
primjetila sam da ti više voliš vrt u kojem nema puno šarenila. a ja volim šarenilo i puno cvjetova, kojih je ove godine puno manje zbog zime koja je bila blaga i zbunila mnoge biljke. |
|
![]() |
|
A ja sam shvatila da je vrt lijep i ove godine, iako sam bila razočarana u kakvom stanju je bio... ...ili su to samo moje bubice ![]() Jedna Matrona i Emperor rastu i u posudi! ![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Prekrasan vrt ,kako je krompirko posađen uzemlji ili u teglica
![]() |
|
![]() |
|
Nema dovoljno riječi kojima se može opisati ova ljepota i sklad.Setala sam tiho i polakoda ga ne narusim.lp
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |