Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gorski kotar
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gorski kotar

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 11>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2014 u 09:20
Divota od fotografija i ambijenta, odmah su me podsjetile na seriju Jelenko koju sam obožavala gledati baš zbog krasnih  šuma, prirode i puno snijega. Zaista je sretan svatko tko može barem malo vremena provesti u ovoj čaroliji.

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2014 u 07:47
Predivno! smile55
Na vrh
NinettA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1030
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje NinettA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2014 u 01:25
Malo noćnog prigodnog ugođaja

Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
Na vrh
NinettA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje NinettA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2014 u 01:20
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

smile227smile227smile227moram priznati da sam malo ljubomorna, snježna idila uvijek me raznježi, voooolim snijeg, stara a u duši malo dijete kad ovo vidim

Dobro došla u klub....
Na vrh
NinettA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje NinettA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2014 u 01:10
Kod nas su jedino krovovi netaknuti Thumbs Up.. Ostalo unuci "srede"...

Redovni je korisnik hranilice....

Na vrh
NinettA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje NinettA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 23:59
Je moon, hvala.... samo nema skijanja, samo sanjkanje, trčanje (malo teže al' se da) i hodanje...
Na vrh
NinettA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje NinettA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 23:57
bucka 123, da to su Tihanini Vilenjaci i imam ih još... Ove smo dobili od djece i unuka za 30 godišnjicu braka. Malo je poklona koji su me obradovali kao ovaj, pa ih onda i ja nastojim meni dragim osobama pokloniti...

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 23:52
Prava zimska idila smile117
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 23:00
Vau krasno!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 22:27

Vrlo rado bih uživala u ovoj zimskoj idili iz tople kuće uz pucketanje vatre .... ali kada pomislim da ujutro moram sjesti u auto i ići raditi ....  mmmm, ipak mi je ljepša gledajući je na slici...

Ali, primjećeni su i Tihanini vilenjaci, preslatki su mi, imaš li ih još

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 20:03
smile227smile227smile227moram priznati da sam malo ljubomorna, snježna idila uvijek me raznježi, voooolim snijeg, stara a u duši malo dijete kad ovo vidim
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
NinettA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje NinettA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 19:49
Malo zimske idile....

Jučer kroz prozor

Današnje

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2014 u 23:14
jadno stanje strasno sta nam se desava.Sleepy.vidim neku korpicu tu jesi isla brati gljive?
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2014 u 22:41
Prosetala sam kroz Gorski Kotar i nadivila se ljepotama ali sam takodjer dobro pogledala zimske slike ,
koje su ove godine donijele tolike nedace ziteljima tog kraja .

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2014 u 14:03
Mljac, mljac, ja se ne razumijem u gljive (prepoznajem vrganj, rujnicu i puharu) ali volim ih jesti, pa i brati ali znam proći kilometre a da ne uberem niti jednu...
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
NinettA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje NinettA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2014 u 19:43
Bila su 2 (dva da ne bude zabune...) vrganjčića Approve...

Prošli je vikend bilo vrganja, lisičica, krasnica, puhare, a pala je i jedna kokica... Malo kuhanog, malo dinstanog, malo pohanog.... Spojeno ugodno s korisnim...

Tko zna što će se naći ovaj vikend...

LP
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2014 u 21:02
I ja sam isto pomislila kao i desert rose, ima li gljiva u košari?
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
NinettA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje NinettA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2014 u 20:59
Je je i mi smo nešto spremili. A šume.... da oporavak će biti jako dug...

Slikice su unazad dvadesetak dana, pokoji vrganj se pronašao... Sada mi se hvale s lisičicama, a ja daleko.... Neka, slijedeći vikend nastupamo mi... Jedino se teško probijati kroz sva ta drveća i granje, a i šumari su dosta "sredili" sa svojom mašinerijom...

LP
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2014 u 19:27
Ogrijeva koliko ti Heart želi. Dugo će se šume oporavljati... Ima li gljiva u košari?
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
NinettA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje NinettA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2014 u 00:54
Ovo je današnje stanje...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.