Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7879808182 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 09:02
prekrasan vrt...kerija je divna...moja zasada ima jedan cvijetak samo....poz iz nustrasmile97
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 09:00
Druga strana....

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 08:58
Posijat ću ga na proljeće.... dobila ga kao poklon uz naručeno sjeme iz Kine...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 08:40
Catalpa, pozdravljam te u mome vrtu..smile71 Žao mi je što nisam sama oprašila bijeli hibiskus jer niti jednu čahuricu sa sjemenom nije formirao a da li će još ove godine cvjetati nije sigurno jer nema na vidiku niti jedan pup a sada poslije cvjetanja je dosta narastao. Isto mi je tako i crveni ostao bez sjemena ... Sada ću nastojati sama oprašiti sve koji procvjetaju da mi se ne izgubi sjeme.....
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 00:05
Slažem se za keriju a bijeli hibi je savršen.smile73
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2014 u 22:27
Keria je baš dobra biljka , neumorno cvjeta cijelo ljeto...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2014 u 22:25
Mislim da je ovo jedna od casia.... Ova ima malo krupnije listove... Imam jednu koja raste u vrtu od prošle godine i još ove godine nije cvjetala ali je dosta narasla...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2014 u 22:22
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2014 u 22:20
Počeo cvjetati i hibi manihot.... Ovaj je sijan ovoga proljeća a jedan mi raste u vrtu ostao od prošle godine i taj će uskoro cvjetati...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2014 u 22:10
Jedan novi  močvarac cvjeta ....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2014 u 22:05
Karli, dobro mi došla....smile71 Moram obavezno sutra dobro pogledati moje brugmansije da i njih nešto ne jede... Nisam vidjela da ima nešto na listu ali tko zna....Hvala ti.....
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2014 u 20:42
Pridružujem se i ja u klub onih kojima brugmansije neizgledaju dobro. Moja ima lišća ali od cvijeta nema niti naznake. Špricam je skoro svakih tjedan dana, jer je jedu neke male sitne zelene gusjenice.
Noćne frajlice izgledaju super, tako ljep i jednostavan cvjet ali se rijetko viđa.
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2014 u 14:57

Izrasla na mjestu gdje sipam staru zemlju iz posuda.... Da li netko zna što je to?

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2014 u 14:44

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2014 u 09:07
Pasiflora i dalje cvjeta a formiraju se i plodovi..... Bit će sjemena.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2014 u 22:16
Desert rose, hvala ti na posjetismile71  Već sam dva puta špricala  brugmansije s nekim sredstvom ali baš ne znam koliko je bilo pomoći jer se listovi i dalje suše i ostaju gole grane. Jedna mi je u zemlji ali ni ona nije ništa bolja a ta niti ne cvjeta. Baš danas mi je susjeda kazala da je  vidjela na više mjesta takve iste, gole i nikakve, tek da preživljavaju. Valjda je ova godina takva......Pasiflora dobro napreduje, godi joj česta kiša.... Sada svaki dan po nekoliko cvjetova a formiraju se i plodovi, bit će sjemena......
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2014 u 08:58
Moje brugmansije izgledaju kao i tvoje, mislim da su napadnute crvenim paukom. Pošto ih imam tek prvu godinu, moram im pronaći mjesto a i sa tim beštijama nisam na čisto. U jednom trenutku je jedna imala 3 cvijeta a skoro ništa listova. Kada sam ih premjestila dobile su nešto listova ali ipak su nekako jadne.
Drago mi je što je pasiflora preživjela, krasan cvijet ima... Thumbs Up
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 10:18
Ništa nije smetalo padanje luka i mojoj pasiflori. Nastavila je cvjetati... Počeli su se formirati i plodovi....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2014 u 20:09
Jednu sam posadila u zemlju ali ni ona nije bogata listovima.....Ta će ostati u zemlji i po zimi. Malo ću orezati grane da se lakše može umotati  a na korjen ću staviti lišće i stiropor kao što pokrivam lovor pa ću vidjeti što će biti od toga....
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2014 u 11:39
Moje su u zemlji i imaju puno listova, žuta stalno cvjeta a druga bi trebala biti roza još nema pupove ali su ogromne, na proljeće i ti svoje posadi u zemlju.
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7879808182 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.