Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Prekrasno i vrlo dekorativno
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Mojim dragim posjetiteljicama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
SlavukVk, molim te reci mi kako rješavaš problem korova u svojim cvjetnim gredicama ? Da li je to ona klasika - čučni pa povuci, potegni ili možda koristiš nekakav malč ili nešto treće ? Ova godina je idealna za korove sve vrste, tako da kod mene rastu čak i iz betona.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
I ja spadam u ekipu "gledam, šutim i uživam".
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
najljepši sedumi su tvojem vrtu draga, ali vjerujem da će u senjskom vrtu biti bar upola takvi
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Draga SlavujVk, tvoj vrt uvijek me vraća u moje djetinjstvo koje sam provela sa svojom tetom, a koja je bila istinski zaljubljenik u cvijeće. Imala je veliki vrt kojem se neumorno predavala. Još i sad mogu osjetiti miris đurđica u proljeće, kadifice i nevena u ljeto, a jesen je bila rezervirana za očaravajuće boje zvjezdana. Ja sam kao djevojčica uvijek bila uz nju i odatle mi vjerojatno i ova ljubav prema cvijeću. Puno biljaka vidim u tvojem vrtu a koje je i ona imala. Sorry na sentimentalnosti (takva sam se jutros probudila) i hvala ti što me uvijek usrećiš sa novim slikama.
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
sutimo i uzivamo...nemogu da nisam zavidna....predivan vrt,puno truda,puno ljubavi ulozeno...stvarno imas zlatne ruke...neka te i dalje sluze tvoji spretni prstici
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
I ja često gledam,šutim i uživam.
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Evo i danas nešto novo i nešto staro....gute
![]() a za sve koji "šute, gledaju i uživaju".....catalpa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ali ja znam da u tvom vrtu i na balkonu ima cvijetića i da ćemo ih vidjeti. ![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
A što reći šutim,gledam i uživam.
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Eto , opet sam bila , nisam mogla odoljeti a da ne pogledam novosti !
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Sve ti je prekrasno
![]() ![]() loniceru imam i ja takvu ali moja ove godine slabo cvate, možebit da i nju papaju kukci koji mi većinu biljaka proždiru ovog ljeta, tako da se više ni ne trudim puno, pojelo bi mi živce |
|
![]() |
|
![]() nadam se da će i u senjskom vrtu biti ovako lijep ![]() |
|
![]() |
|
Žablji ljiljan je ove godine malo previše izrastao i puno ranije procvjetao ![]() ![]() prvi cvjetići lespedeze (pozdrav mojoj međimurki) ![]() ![]() red barun nije nikada bio crvenij ![]() kod crvenih lonicera je prava zbrka u bojama cvjetova, pupoljcima, bobicama... ![]() ![]() ![]() paprat uživa ![]() |
|
![]() |
|
dobro si primjetila da vrt nije nikada bio zelenij, a kako i neće kada stalno pada kiša i zrak je pun vlage. Neke biljke uživaju, neke su zbunjene, neke bolesne a neke samo rastu a ne cvjetaju. Najviše me ove godine razočarala falopija koja se popela na vrh stabla višnje a ima samo nekoliko cvjetića i gaure kojima ova vlaga i malo sunca, nikako ne odgovara. Još se nadam jednoj cvjetnoj eksploziji kada procvjetaju asteri, i to je to, jesen već miriše u zraku, još jedna cvjetna sezona je prošla...prebrzo... ![]() |
|
![]() |
|
![]() Ovako izgleda penisetum kada se tek pojavi metlica ![]() a ovako kada cvjetići u metlici uvenu ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
teško je više pronaći riječi kojima bih opisala doživljaj gledanja tvojega vrta, tu neobično bujnu i raskošnu cvjetnu rapsodiju u svoj veličanstvenosti tako ipak, malog prostora...zato, samo
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |