Ananas salvia |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
frenky
Upravo klijam Pridružen: 04 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šta je ovo nekakva ukrasna kadulja? fora je
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e. nona krasna ti je, baš se lijepo "zgusnula"
od čega ti je propala stara? još ljetos ili poslije? |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od ove kadulje sam sok pravila. Je li jestiva?
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Čitao sam da je vrlo ljekovita,koristi se kod povišenog tlaka,a djeluje i opuštajuće.Ko ne voli rakijicu...
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nona,prekrasna ti je, sad sam pregledala svoju i još je živa ali u jako jadnom stanju,otpalo joj je lišće ali nadam se da će potjerati kad izađe van
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam osjećaj da se osušila iako sam ju povremeno zalila, nekidan sam presađivala i korjen joj je bio takav da sumnjam da bi nešto iz njega istjeralo, mislim da ću ju čim otopli posaditi u vrt, najesen pelcat jednu mladu koju ću preko zime unijet unutra, bilo bi mi žao izgubit ju jer ima tako lijepu boju cvijeta |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako ne potjera tvoja ima kod mene |
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefice i moja je oćelavila, to je normalno za njih, da se zimi ofucaju ja ću svoju uskoro orezati, ljepša bude kad se oreže i kad pusti nove grane, odrvenjele nisu baš lijepe |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(1)
|
koliko znam jest, trava u prvom postu spominje da kuha čaj od listova, a i cvjetovi se koriste kao dekoracija ili dodatak napitcima, salatama... |
|
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je krasna ova kadulja, nisam nikad prije za nju čula.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...moja pokojna...isti simptomi kao kod EN
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja u zemlji je ogromna , danas je otvorila prva dva cvijeta ali pada kiša kao luda pa ju ne mogu slikati, sutra obećavam sliku.
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je more
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na balkonu, u tegli, mora se svaki dan zalijevati...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova kadulja je veoma zanimljiva ,lijepa i mora biti mirišljiva....
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ponovimo gradivo, za male lijenčine kojima se neda tražiti...molim Vas....na S, SZ HR prek zime u teglu i unutra?....
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se jednom smrzla vani. Jednu sam unesla unutra preko zime, a drugu sam odrezala i poklopila plastičnom bocom, stavila debeli sloj lišća oko nje i uspješno je prezimila.Tako da ću i ove godine pokriti za svaki slučaj bocom.
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imala sam je u tegli.Cvala je ali je ničim izazvana uginula.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Odgovori | Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |