Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj i njegov vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj i njegov vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 137>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2014 u 20:48
Bugicaza5 Hug

...moja kći kaže da su joj ove ruže najbolje koje postoje i da bi ih on pojelaLOL

to ja njoj naberem kad dođe u posjet mojem vrtu, a ona slika kad ih stavi kod sebe u vazu, pa mi pošalje sliku
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2014 u 18:55
Uvijek volim doći do tebe, prošetati ležerno i odmoriti se kraj tvojih cvjetića - tako nježnih i krasnih. Heart Brzo ozdravi! Hug
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2014 u 15:44
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Krasno je Mari kod tebe, pitomo i umirujućesmile55

sad još da može izliječit ovu moju groznu prehladuConfused hvala ti što misliš na mene
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2014 u 15:40

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2014 u 15:17
Slike

...bit će još nešta, malo sam ih pobrkala...
bilo je lijepo sunčano jučer do podne, pa se onda su malo natmurilo.. a kad čekaš pravi trenutak za slikanje, ponekad ti pobjegneWink
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2014 u 14:49
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Bijeli pakujac je predivan ovako visoko uzdignut iznad ostalog cvijeća. Zna on kako pokazati svoju ljepotu i privući pozornost.

bijeli pakujac mi je nestao iz vrta, nema ni listića od njegasmile107 ne znam šta se događa, dok su plavome listovi još jako bujni, sad samo moram molit Boga da pokoji od novoniknulih bude bijeli

Gute Fee, Enrikova nona volim čaj od šipka, pijem ga skoro svaki dan..

Trava je u dvorištu lijepa, zelena. Pa zašto i ne bi bila, pa ako je mjesec listopad, nije travožut

Sad su mi najljepši visoki asteri, najzadnji je procvao plavi.
Oleandri su imali pupove, al su popadali, izgleda da im je vrijeme za zimovanje.
Cosmos cvate u staroj rajngli ( mali kaktus ) tako sam ih samo uspjela očuvati, sve vani posijano je nestalo..

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2014 u 21:43
Ja bih kuhala pekmez od šipka ali mislim da je bolji kad ga mraz udari, izgleda da ću još malo pričekatiWinkšto mi nije nimalo krivo, samo nek nam ovo lijepo vrijeme potraje smile63
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2014 u 21:19
Mari , budes sipak susila za caj ?
                                                                Teekanne bilder
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2014 u 20:45
Krasno je Mari kod tebe, pitomo i umirujućesmile55
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2014 u 15:03
šipak je sazrio

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2014 u 09:03
takoje Bozurice...samo da se sije.....predivni su,...e pa ja casto ide m za os....mogla bi se kava dogovoriti...smile73
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
božur3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 186
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje božur3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2014 u 07:03
Ma nema veze, ako treba mogu ja i s kovertom posijeati! Samo da je od recikliranog paprira Wink

Lp

Osijek
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2014 u 01:21
Bijeli pakujac je predivan ovako visoko uzdignut iznad ostalog cvijeća. Zna on kako pokazati svoju ljepotu i privući pozornost.
Sutra je novi dan.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2014 u 00:12
Ovaj bijeli duplicni visoki pakujac mi je posebno lijep ,
draga Mari !
                                                                                                Blumen mini bilder  
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2014 u 23:17
pakujci su predivni...ajoj...ma bit ce malko sjemenki...one se u kuverti ni nevide...hhahahah...pusa iz nustra
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
božur3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 186
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje božur3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2014 u 12:30
[QUOTE=Mari,5510]Bijeli pakujac je jako visok izraso
http://post.org/ -
plavi

mari pakujac ti je predivan. Ako slučajno bude sjemena viška javi :) Wink

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2014 u 10:41
Draga Mari, s veseljem sa došla ponovo. Uvijek se kod tebe nađe koja topla sunčana sličica koja ogrije dušu i srce i uljepša dan. Hug
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2014 u 22:14
Lijep je tvoj i zeleni i shareni raj !
                                                                                     Kuscheln und kussen bilder
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2014 u 18:46
smile219
evo sunca i odmah je sve veselije

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2014 u 17:09
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

luci, je neka j razmjenaWink

imas zlatne ruke....nastavi tako...imala sam sta vidjeti....bravo...smile72
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 137>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.