Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 212213214215216 243> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ja mislim da je
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Mislim da je - lablab purpureus.
![]() |
|
![]() |
|
Bugica , hvala, rekla mi je poznanica od koje sam dobila da ima još dvije boje ali nisu još procvjetale.....
|
|
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() to je neka vrsta nametnika jednostavno ako se na nekoga ne nastani nenapreduje....molim vas ako znate izstrazite mi to,...ja nemogu vise traziti sve san pregledala...poz iz nu |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
josipa da nije tsilandia
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
O, draga Natalija, raduje me što vidim da si opet ovdje. Možda ćeš prepoznati koju od ovih biljčica.
Prva ![]() Druga ![]() Treća ![]() Četvrta ![]() Peta ![]() Zahvaljujem unaprijed!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Milice, mislim da ti je ovo zadnje Impatiens balfourii.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Andina, hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
lucy-ovo nije clivia to je valota ili mali amarilis
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
pripravnik ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 24 Rujan 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 2 |
...molio bih vas za pomoć oko naziva ovog cvijeta i kako se o njemu brinuti, hvala
![]() URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/sobno_cvijece/cvijet/74069.aspx] ![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Meni lici na Kalanhou. Prerasla je i treba joj uzeti reznice i podmladiti je. Ona jako lijepo cvjeta cijele godine, uz dobre uslove.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Da,kalanhoja je.Zalijeva se umjereno,odozdo i podnosi i niže temp.(do 10 st)
Traži dosta svjetla i malo direktnog sunca.Dosta jednostavna i skromna biljka.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 212213214215216 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |