moj mali povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajči jel to kod tebe još uvjek jesen ? Sudeći po ovome lijepom povrću, imam dojam da smo na početku jeseni...Svaka ti čast vrijednice naša ! |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
daleko od toga da sam vrednica.ima još povrća u vrtu.ne berem ga dok ne bude mraza.u vrtu je još koraba ,kupus,kelj,karfiol.blitva,peršin,salata koju beremo za jelo,kelj pupčar,a niće i luk,češnjak,kozjak.ima još nešto i rukole i po koja tikvica.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je ubrati u svome vrtu.... Znaš što ćeš staviti u lonac.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga ajama napokon sam malo zavirila i u tvoj povrtnjak Lepo je sve rodilo,rekla bih po sličicama dooobro,uvek neka kultura malčice zakaže,ali zato od druge budemo prijatno iznenađeni rodom i tako u krug...sve u svemu,uz trud smo uvek na dobitku,je l' da?
I kod mene još uvek ima povrća napolju...ma,najlepše je kad je sveže ubrano,jer čim ga stavim u friz,to mi više nije taj ukus...pozdrav
|
|
The impossible is often the untried.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zato sve i radimo.mada mm kaže da sam potrošila više novaca nego da sam sve kupila,ali nije to to
užitak je raditi u vrtu
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
zova
Pustio korijenje Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zova
Pustio korijenje Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da poseban je češnje su mu baš velike.oko glavice u zemlji ima sitne male lučice.kad vadiš luk uvijek one ostanu.sitne pa se rasipaju (kao nokat na palcu)tko bi ih kupio.one na proljeće niknu i naraste glavica kao u crvenog luka samo je kompaktna nema režnjeve.negdje imam i sliku.ako ju nađem kopirat ću ju
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
našla sam na trećoj stranici. jedna glavica je 26,5 cm.češnja je 14 cm.uzmi centimetar ,savij ga pa ćeš vidjeti koliko je to
|
|
|
|
zova
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da,da vidjela sam slike,fantastičmo.E to bi mi trbalo kad spremam zimnicu ili u jesen kad spremamo meso za sušit,a ne ja se mučim dok očistim one male čenove.
Usput da pitam jel se može obični bijeli luk saditi u jesen ili mora biti poseban "zimac" |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajči moj- tvoj takav češnjak cvate....da li je i kod tebe tako ? Ne sjećam se da si mi rekla da cvate... |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tjera on cvijet,ali ja ga otkidam.brzo će biti za vaditi.oko njega u zemlji ima sitnih lučica,a iz cvijeta neznam šta bude
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima ove godine i nešto povrća
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo,bravo...svaka cast..
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A kako sam ja tek sad našla ovu temu? Predivno i zdravo povrće uzgajaš.
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
htjela sam staviti koju snježnu slikicu mog vrta,ali nije mi uspjelo
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |