Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2014 u 23:26
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

Dobro došla Josipa,navratiti ću ja često...zato slobodno pošalji pp i dogovoriti ćemo se za sve ostalo.
lpsmile79
naravno zato smo tu...da jedni drugima izadjemo u susret...pusica mom novom gostu...smile67
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2014 u 23:29
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

...draga Josipa...Haworthia se zove sukulent koji ti je počeo trunuti...pokušaj ju spasiti tako da ju ostaviš neko vrijeme da se to mjesto zasuši i otkloniš trule listove, a ako se ne može spasiti na proljeće ćeš dobiti drugu biljku...želim ti savjetovati kako se pripremiti za sadnju sukulenata i kaktusa...najbolje ih je pustiti nekoliko dana da se malo zasuše, a onda posaditi u zemlju i vrlo malo zaliti, bolje rečeno orositi...ako ih želiš odmah posaditi čim ih dobiješ onda ih nemoj nikako zaliti barem mjesec dana...oni u svojim listovima imaju dovoljno spremljenih sokova da mogu izdržati dulja razdoblja bez zalijevanja, a kada im vlaga postane potrebna onda ti oni svojim izgledom to i pokažu, počinju se lagano gužvati i uvlačiti u sebe...
...naravno da bi njima trebalo pripremiti i poseban supstrat, u zemlju za cvijeće dodaj malo pijeska, ako imaš malo perlita, možeš istucati komadić cigle ili slomljenje terakotne tegle pa to dodati, malo šljunka, sve ćeš to pronaći ako prošetaš svojom okolicom...ja ti se redovito iz šetnji vraćam s vrećicom u kojoj bude šačica pijeska, koji kamenčić, komadić mahovine za vrt...ne zaboravi na drenažu, bar 2-3 cm od dna teglice...za sve to ćeš imati preko zime dovoljno vremena da skupiš i pripremiš za proljeće...neće ti biti dosadno u očekivanju proljeća dok će vrt spavati zimski sanSmile
jesam drenirala al nisam isti dan rupe dolje izbusila...zasd su svi ok osim te..eno je susi se pa za koji dan cu je piknuti...hvala na razumjevanju...Tongue
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2014 u 00:15
Ostavljam ti trag , draga Josipa , bila sam vidjeti ako ima nesto novoga !

smile79
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2014 u 08:59
...dobro jutro, draga Josipa...baš si me nasmijala kad si napisala da se moraš sjetiti gdje što zapišeš, potpuno te razumijem, ali i tome ima lijeka...potraži u knjižari indeksiranu bilježnicu pa onda upisuješ bilješke i tražiš ih po početnom slovu naziva biljke...svakako da se i treba truditi razmišljati i prisiljavati mozak na funkcioniranje, ali dobro je imati i rezervnu opcijuLOL...

veliki zagrljaj i pusu ti šaljem Smile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2014 u 09:08
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Ostavljam ti trag , draga Josipa , bila sam vidjeti ako ima nesto novoga !

smile79
ima mila,al nisam jos slikala kad zavrsim onda cu...ide poko...smile100
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2014 u 09:11
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

...dobro jutro, draga Josipa...baš si me nasmijala kad si napisala da se moraš sjetiti gdje što zapišeš, potpuno te razumijem, ali i tome ima lijeka...potraži u knjižari indeksiranu bilježnicu pa onda upisuješ bilješke i tražiš ih po početnom slovu naziva biljke...svakako da se i treba truditi razmišljati i prisiljavati mozak na funkcioniranje, ali dobro je imati i rezervnu opcijuLOL...

veliki zagrljaj i pusu ti šaljem Smile
i ova je ideksirana skoro...poljepila papirice...al djaba...sad idem dignuti taj ljek...sve je to meni od njega....prilagodit cu se i tome,teze su stvari prelazile preko mojih ledja i ovo ce biti proslost jednog dana...pusica mojoj sarismile77
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2014 u 08:08
jucer sam se kod brata naoruzala kojekakvim korjenjem malo da se popuni ovaj moj beton....pa napraviti kakvu dekoraciju sa onim sto puza ili nez cime..im ih svakojakih...bas su ljepi...kad djeca povade van uslikat cu ih sve da se bolje vidi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2014 u 08:15
ovome odgovara u limenjaku zasad samo preko zime...

a ovi su na prozoru...

a ovaj kucni je kod mene godinama...jedne godine za rodjendan sam ga dobila

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2014 u 14:45
Josipo moja, ti si divno neumorna - svaka ti čast! Radiš vrijedno kao mrav. Bit će to divota od vrta. Jedva čekam novo proljeće... ako ne u svom, sigurno ću uživati u tvom cvjetnom carstvu. Hug
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2014 u 22:39
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Josipo moja, ti si divno neumorna - svaka ti čast! Radiš vrijedno kao mrav. Bit će to divota od vrta. Jedva čekam novo proljeće... ako ne u svom, sigurno ću uživati u tvom cvjetnom carstvu. Hug
hvala bugice....nisi ni ti nista losija...sutra mi dolaze gosti pa cu pomesti dvoriste i uslikati koju slicicu...hahahhah....pusa velikasmile82
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2014 u 23:13
Lijepog si korijenja i panjeva sakupila. S užitkom sam gledala slike tvojih sukulenata. Kamenčići još više ističu njihovu ljepotu. Imat će gosti što gledati kad dođu kod tebe.
Sutra je novi dan.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2014 u 23:24
Lucy, imaš pravo samo jednom pogađati tko joj dolazi u goste!!!
Zato ona mora urediti i pomesti dvorište.LOL
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2014 u 02:02
Vrt u nastajanju.Pun mogućnosti.Divno.Cuckić presladak.Treba zamoliti admina ili moderatore da okrenu neke fotke jer su naopako.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2014 u 08:08
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Lijepog si korijenja i panjeva sakupila. S užitkom sam gledala slike tvojih sukulenata. Kamenčići još više ističu njihovu ljepotu. Imat će gosti što gledati kad dođu kod tebe.
sad cu ja njih rasporediti kad pozavce posadim...negde neki brsljan,,,negdje srecica,a ugl za kalice cvjetne ...bir ce ljepo...smile57hvala ti i jos bi ih...zaljblia sa se u njih....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2014 u 08:11
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

zna luci sve...moje sunce meni stize da mi pomogne rasporediti i da mi donese josradosti...smile79
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2014 u 08:17
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Vrt u nastajanju.Pun mogućnosti.Divno.Cuckić presladak.Treba zamoliti admina ili moderatore da okrenu neke fotke jer su naopako.
kiki dobro dosla u moj vrt...a moze se reci dvoriste...sve sam preokrenula naopako...sa svih strana su stizali paketi...jedan sam imala kad sam kreni,jedan mi je slavujka dala cijece...a poto ni to nije bilo dosta pravila sam i iza kuce je sam svakako morala nasuti zemlje upalo je sve...tako malo po malo..da nije divnih nesebicnih zena sa foruma ja bi sad sjedila i mislila stacu...ovako imam smisao...idebarem nesto pregledati...dodji mi opet.kad dodamo novih slicica danas...pusa iz nusmile64
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2014 u 09:43
Divim ti se draga Nuštarko, samo nastavi baviti se ovim divnim hobijem koji liječi i tijelo i dušu, nadam se da gosti neće biti strogi Wink smile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2014 u 09:55
Korjenje jako dobro izgleda, biti će super kada se složi a tek kada se biljke razrastu... A gošća će zasukati rukave i prionuti poslu - jer to će joj sigurno biti draže nego sjediti za stolom. Wink

Josipa, kada bude gotova kod tebe, pošalji je k meni! Big smile

Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2014 u 10:53
Josipa, ovo ti je od Lucy.
Ja sam samo dostavljač.

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2014 u 13:03
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Pogodila iz prve!!! Dostavljačici svaka čast! Uživajte u današnjem danu.
Sutra je novi dan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.