Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 92> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ostavljam ti trag , draga Josipa , bila sam vidjeti ako ima nesto novoga !
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...dobro jutro, draga Josipa...baš si me nasmijala kad si napisala da se moraš sjetiti gdje što zapišeš, potpuno te razumijem, ali i tome ima lijeka...potraži u knjižari indeksiranu bilježnicu pa onda upisuješ bilješke i tražiš ih po početnom slovu naziva biljke...svakako da se i treba truditi razmišljati i prisiljavati mozak na funkcioniranje, ali dobro je imati i rezervnu opciju
![]() veliki zagrljaj i pusu ti šaljem ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jucer sam se kod brata naoruzala kojekakvim korjenjem malo da se popuni ovaj moj beton....pa napraviti kakvu dekoraciju sa onim sto puza ili nez cime..im ih svakojakih...bas su ljepi...kad djeca povade van uslikat cu ih sve da se bolje vidi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ovome odgovara u limenjaku zasad samo preko zime...
![]() a ovi su na prozoru... ![]() a ovaj kucni je kod mene godinama...jedne godine za rodjendan sam ga dobila ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Josipo moja, ti si divno neumorna - svaka ti čast! Radiš vrijedno kao mrav. Bit će to divota od vrta. Jedva čekam novo proljeće... ako ne u svom, sigurno ću uživati u tvom cvjetnom carstvu.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepog si korijenja i panjeva sakupila. S užitkom sam gledala slike tvojih sukulenata. Kamenčići još više ističu njihovu ljepotu. Imat će gosti što gledati kad dođu kod tebe.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Lucy, imaš pravo samo jednom pogađati tko joj dolazi u goste!!!
Zato ona mora urediti i pomesti dvorište. ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Vrt u nastajanju.Pun mogućnosti.Divno.Cuckić presladak.Treba zamoliti admina ili moderatore da okrenu neke fotke jer su naopako.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Divim ti se draga Nuštarko, samo nastavi baviti se ovim divnim hobijem koji liječi i tijelo i dušu, nadam se da gosti neće biti strogi
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Korjenje jako dobro izgleda, biti će super kada se složi a tek kada se biljke razrastu... A gošća će zasukati rukave i prionuti poslu - jer to će joj sigurno biti draže nego sjediti za stolom.
![]() Josipa, kada bude gotova kod tebe, pošalji je k meni! ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Josipa, ovo ti je od Lucy.
Ja sam samo dostavljač. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |