Oxalis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 9> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovaj oxalis nemam, ali imam zeleni i crvenolisni. Dok je zeleni "pucao od zdravlja", crveni je počeo gubiti boju, blijedjeti.I cvatnja je bula slabija u odnosu na prošlu godinu. Zbog čega je to tako?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
ajama, oxalis ćeš razmnožiti kada oko velikog i dugačkog korijena stvori mnoštvo malih lukovica.
ovako izgleda šarenolisni, a od zelenog su lukovice sitnije. ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ja sam dobila zeleni ove godine.raste sav iz jednog korjena.kako da ga razmnožim
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
![]() |
|
iverica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 11 |
moj oxalis ima na listu odozdol zute piknice a kad ih pipnem brisu se kao pelud dali netko zna što je to i kako da je spasim ?
|
|
![]() |
|
božur3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Predivno Nana
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Pa to se siri kao ludo. Jucer je pukla tegla, a mrvicu sam proljetos posadila
![]() |
|
![]() |
|
Čitam stranice ove teme i već se veselim, jer mi uskoro stiže crvenolisna ljepotica...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Je. moon, tak je!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Moje se razmnože tako da kuglica na kuglicu raste i tvore neke različite oblike pa i tako duguljaste poput korijena mrkve ili onako izgledom podsjeća na đumbir ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
enrikova nona
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
moon
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Jeste li primjetili da nakon dugo vremena u zemlji, lukovice aksalisa dogiju nekakav korijen..poput bijele mrkve, tj.peršina...?
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
En možeš ju posaditi u vrt, ali malo dublje nego što posadiš u cvijetnjak. Preko zime nestat će nadzemni dio biljke, a s proljećem će niknuti. One mogu i preko -20°C tako da ne brineš. ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
divno izgleda, cvenolisnu sa ovim linijama nisam još vidjela
ne znam zašto su moje šarenolisne ofucane... nikako im ugoditi pa se stalno borimo, ali nikad nije ovako zdravo i bujno izgledala |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |