Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 282> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
famozne slike
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Odlično uhvaćen trenutak penisetuma s bisernim kapljicama jutarnje rose.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Život nam jednom rukom pruža zlatnu krunu sreće,
a drugom trnovu krunu trpljenja. Svojim miljenicima pruža obje krune. Ellen Key ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Hvala catalpa
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Divna slika maglovitog jutra i divno izrečeni osjećaji kao i uvijek.
![]() |
|
![]() |
|
Evo ga, prvi cvijetić zimskog jasmina i mnoštvo žutih pupoljaka, grmić koji spaja jesen i proljeće.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() JosipaNu ![]() lucy ![]() Hvala vam što ste često u mom vrtu! Jutro maglovito, rosa na grančicama i sićušne kapljice na paukovim mrežama, za mene najljepši početak dana, moj vrt, moj lijek i izvor beskrajne energije... ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jesenji prizori u vrtu prikuju me za svaku sliku. Divim se nastalim promjenama kroz boje kojima slika jesen po lišću i vlatima trava.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Iz mnogih knjiga, koje sam pročitala, prepisivala sam rečenice ili odlomke koji su mi se svidjeli, koji su u sebi imali neku poruku, istinu, ili jednostavno zato što su bili napisani lijepim riječima.
Danas ću napisati jednu predivnu priču o slonu, koja u sebi nosi puno poruka, a koju sam prepisala iz knjige "Zimski dvorac", autorice Eve Stachniak. Memoari jednog slona ![]() O ludi čovječe, ti koji nadmeno stojiš preda mnom i diviš se kako sam velik i snažan, ali ipak poslušan i povodljiv, zar doista misliš da se mirim sa svojom sudbinom? Zar doista misliš da se imaš razloga ponositi sobom što si pokorio takvog giganta? Govoriš kako ćeš mi pronači ženku i u mislima već vidiš potomke. Ludi čovječe, zar ne znaš da se slonovi u zarobljeništvu nikada ne rasplođuju u korist tirana koji su im oduzeli slobodu? Promatraš me, ali i ja promatram tebe, i nalazim da si malen, uplašen i jadan. I zato ti kažem Vrlina se ogleda u jednostavnosti života, u skladu sa prirodnim zakonima. Postupaj u skladu s razumom i ne poklekni pred strahom. Pokloni se kralju a ne tiraninu. Onako kako to čine slonovi. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Uvijek je lijepo prošetati tvojim vrtom pa tako i sad pogledati i doživjeti jesen u njemu prikazanu krasnim fotkama
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Ona zna da je vrijeme za spavanje i ne mogu je prevariti topli i sunčani dani. ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
tebi hvala na ljepoj jeseni sto nam saljes...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
dea78
klaudija8 rea miska bugicaza5 josipa JosipaNu Hvala vam drage cure ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
krasno...slicice raja...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Sta reči za ovakvu ljepotu nego predivno.Uvijek rado svratim u tvoj vrt.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Lijepe su te sunčane minute u ovom sivom tmurnom jutru...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() arabis caucasica, zimzelena pokrivačica tla koja će procvjetati među prvim proljetnim biljkama ![]() ![]() ![]() mlječika koja je na suncu, obojala je svoje vrhove, ![]() a ova, koja je u hladovini, formirala je cvjetni pup. ![]() nekoliko sunčanih minuta u grmiću oksalisa koji neumorno cvjeta ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Predivne boje jeseni!
![]() i eonimus ,dekorativni i prekrasno šareni!
|
|
![]() |
|
Nakon ovih pretoplih jesenskih dana, neke biljke još cvjetaju i rastu, neke spavaju a neke bojama svojih listova unose vedrinu...ili sjetu...
![]() ![]() ![]() ![]() timijan i stipa ![]() spiraea japonica "Genpei" (Shirobana) ![]() kukurijek ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |