Ranunkula, žabnjak - Ranunculus |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 12> |
Korisnik | |
ron82 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 24 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 139 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ova vatrena mi je prekrasnaaa
![]() |
|
![]() |
|
ron82 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 24 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 139 |
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Bugicaza5, ron82 hvala
![]() ![]() |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Zasto bi se smijao , i vasi su jako lijepi i moram primijetiti da su vam biljke
jako zdrave. |
|
![]() |
|
bilo ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Listopad 2014 Lokacija: na jug Status: Offline Bodovi: 27 |
Ja imam ranunkulus svih boja.Nikad ih ne vadim iz zemlje i na prolece oni opet izadju.Niske kontinentalne temperature dosad im nisu nista uradile
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ma kakvo smijanje?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
@ron82, boja ranuncula je predivna iako, moram priznati, teško se odlučiti za samo jednu boju.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Stalno se vraćam na ovu temu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
krasne
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Kupila sam paketić sa 10 gomoljčića. Piše da se sade od rujna do prosinca a cvjetaju u lipnju i srpnju. Kako sam proučavala temu i guglala, posaditi ću polovicu sada, u vazu a drugu u proljeće, van. Baš me zanima rezultat...
S obzirom da je u kući pretoplo, držati ću vazu vani na balkonu. Držite mi fige! ![]() Naravno, savjeti su dobrodošli... |
|
![]() |
|
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Puno hvala! Znači mogu ju već izvaditi. :)
|
|
![]() |
|
Kad se biljka osusi gomolje trebate izvaditi iz zemlje i spremiti na suho mjesto za sljedecu sezonu .
|
|
![]() |
|
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Ja sam u proljeće posadila, ali sad ne znam treba li vaditi gomolje? Iz Slavonije sam. Ako se vade stavljaju li se u zemlju ili kao kane?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |