Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2015 u 23:03
I meni je jako drago vidjeti te ovdje. Radujem se svemu što se događa i u tvom vrtu i u tvom životu.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2015 u 09:32
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

I meni je jako drago vidjeti te ovdje. Radujem se svemu što se događa i u tvom vrtu i u tvom životu.
svakako...
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2015 u 11:39
kikurjeci..

nesto u kuci..

mateov poklon mami...

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2015 u 18:14
vidim da ne možeš dočekati proljeće pa sadiš i sadaWink,još malo strpljenja i bit će posla za cijelu sezonusmile127
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2015 u 19:15
Josipa...
Hug...
kod tebe živo...divan ti je kukurek...pa još cveta ispod snežnog pokrivača...kod nas vetar i sunce...suvomrzlica...
važno da si nam ti dobro...i valja se...da budeš vredna...smile71...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2015 u 18:24
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

vidim da ne možeš dočekati proljeće pa sadiš i sadaWink,još malo strpljenja i bit će posla za cijelu sezonusmile127
moje prvo proljece blue skay...jedva ga cekam...nestrpljivo i puna poleta...nezna sto bi prije..jucer sam pregledavala zasticene biljke i samo jedna se nije dobro primila dok su dvije sigurno propale....na kolicinu svega dosta se poprimalo...hvala bogu...

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2015 u 18:31
Originalno poslano od člana arčik arčik napisao:

Josipa...
Hug...
kod tebe živo...divan ti je kukurek...pa još cveta ispod snežnog pokrivača...kod nas vetar i sunce...suvomrzlica...
važno da si nam ti dobro...i valja se...da budeš vredna...smile71...
hvala milena
...raste moj kukurjek a skupa sa njim i ja...uzivam...jucer vidim jos jedan ce procvjetati...Wink
a da sam dobro i nisam..tesko podnosim terapiju a nepomaze kao prosla...sve se promjenilo od kad ju pijem,strasno sam umorna i puno lezim da nemogu nista..nazalost nus pojave je tesko obici i treba se naviknuti na novi zivot..trudim se svim svojim silama al srusi me i nebudem nikako...sve se bojim da cu morati na proslu terapiju ovo je vec pomalo neizdrzivo....Ouch
zato jedino sto me disžze su djeca i cvijece..jel malo mogu trazim si posla pa makar to bilo u 10 navecer...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2015 u 17:51
vidi je baka bea...saro....

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2015 u 17:53
lantana i moja predivna maslina...samo jedan mali dio njezinog vrta u mome...Heart

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2015 u 17:58
milice sve je niklo a neke su se jednostavno spustile i propale prerano sam ih sadila...al tu si mila...smile75

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2015 u 18:00
bugice vidi je....bit ce prava ljepotica....

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2015 u 18:03
stefice njemu najvise tepam...jedva cekam da se vine...

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2015 u 18:10
nineta ovaj ljepotan jedva ceka da ide van...a skupa sa njim i ja da ga vidim u punom sjaju....

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2015 u 18:30
a ovdje sve sve vi mile moje koje ste dale si truda da mi poklonite dio sebe i svoga bogatstva...jako sam vam svima zahvalna i sretna sam sto vas imam....

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2015 u 18:34
Josipa
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2015 u 18:34
jedna prikladna za sve vas ponaosob a posebno mojoj dobroj vili...zna ona to jako dobro....

smile67
moja crvena lonciera od srca darivana kao i sve drugo....hvala ti...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2015 u 18:40
Vjerujem da će makar koji ostati.... To se i meni događa... Svi smo nestrpljivi da izrastu što prije ali bolje je ponekad pričekati..... Bit će to sve dobro.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2015 u 18:43
moj danasni dar meni drage osobe...

neznam im imena pa ako ih netko prepoznaje voljela bih znati....pusa svima do odlaska u dvoriste i sunca da se mogu poslikati u svom svom sjaju vasa i moja ljubav....smile57
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2015 u 18:46
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Vjerujem da će makar koji ostati.... To se i meni događa... Svi smo nestrpljivi da izrastu što prije ali bolje je ponekad pričekati..... Bit će to sve dobro.....
hoce hoce...zao mi digitalisa sav se spustio..no nesto sam po savjetu stavila i van tako da nije sve izgubljeno...hvala ti mila....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2015 u 18:53
Originalno poslano od člana @kaktus @kaktus napisao:

Josipa
kaktusicu nas...svuda te ima i sini mi je donio velike kozne rukavice samo za tvoje ljubimce....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.