Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Prirodni vrt
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - arčilend
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

arčilend

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 54>
Korisnik
Poruka
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2015 u 01:13
...

"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2015 u 01:26
...

posejan paradajz...

1. Purple Cherokee...
2. Tigerella Paradajz ... Bio seme...
3. Indigo Rose...
4. Paradajz Bosque Blue ... Organsko seme...
5. Red Cherrry...
6. Paradajz Val ... Slovenačka stara sorta...

Posejana i jedna sorta paprike babure...  Čokoladna paprika...

...

Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2015 u 10:37
Ohoooo,puno toga se ovdje dogodilo od mog zadnjeg posjeta!Wink Svaka čast!!!
smile141 za vrijedne ruke!!!
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2015 u 10:31
Bravo za mm...staklenik po mjeri za nase male potrebe...slicno sam i sama dobila i rajcica i papricice ce jos malo da ustanu...vrijedna nasa arci neumorna i uvjek slatkog umora kod tebe...a kako te priroda dariva to je predivno...
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2015 u 20:55
Miranda, uvek si rado viđen gost kod mene...Raduckam po malo, ali vreme ne dozvoljava...a ja nestrpljiva...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2015 u 21:07
Josipa ...u pravu si...bravo za MM...Morao da mi napravi plastenik za presadnice, jer sam imala mali problemčić...Na potkrovlju gde sam ostavila da mi se ukorene reznice klekatisa i posejala lupine, desilo mi se nešto čudno...nešto mi pojelo listiće na sadnicama...
Mislim da je u pitanju miš...ništa mi drugo ne pada na pamet...imala sam i jednu saksiju sa baštenskim gerberom...i njemu mladi izdanci izgrickani...
Nisam pametna...imam mačku...ali ona lenjivica...ni da priviri...stavila sam lepak sa malo sira...pomeren karton, ali nije se ulovio...
...i tako dobih mali plastenik...foliju sam imala od ranije...kupljenu, ali nije upotrebljavana...
Posejala sam paradajze...i još po nešto...sutra slike...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2015 u 10:59
I sama sam imala navanu dosta...uzela svjezi mamac rodeksion u poljoljekarni...negdje po gredama i coskovima poturaj maca da nebi...ja sam ih tako sve rjesila a uvukli se na suho meso i kobase....nema niti jednoga...a ja se radujem lupusu mislim da ga negdje imam al kad izadje vidjet cu...sve radis dobro bas kako bi i sama...zato volim rado doci i obici te...a i ponesto naucim..ove gofine cu saditi pod dlamom kao ti...i jedva cekam da krenem...
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2015 u 12:36
Draga Arčik, kako si ti već vrijedna, i ti i tvoj muž ubacili ste u petu brzinu! Bravo! Oduševljena sam sa novim biljčicama, jedva čekam da ti niknu i da uživamo u razgledavanju predivnog vrta!

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2015 u 00:21
Josipai ja jedva čekam da ozbiljnije krenem sa setvom i sadnjom...trenutno je to nemoguće, jer opet pada kiša...sitna kao susnežica...brinem se i za one paradajze koje sam posejala u mini plasteniku...
a što se tiče ovih ...živa nisam...ako ova moja lenjivica ne uradi ništa...neznam šta ću...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2015 u 00:28
temzi ...nisam mnogo vredna...baš naprotiv...sporać sam...sve radim polako...ne smem mnogo da brzam, zbog visokog pritiska...samo MM ubacim u petu, kad treba nešto da mi pomogne...ili napravi...inače njega moram da vrebam i čim sedne da se odmori od svog posla, eto mene sa nekom idejom...nije baš da "skoči na noge lagane"...ali na kraju opet uradi...
...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2015 u 21:57
novi stanovnici arčilenda...

ukrasni kantarion "magija"...baštenski gerber, roza...

Ehinacea leilani...Zhinacea secret jou...Ehinacea hot papaya...Ehinacea PW roza...crveni kiseljak...i dve sadnice špargle...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2015 u 22:07
špargla......

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2015 u 22:14
...

posejano...

ukrasni lan...kokotac...

rotkvice...paškanat...prazi luk... šargarepa Nantes...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2015 u 22:20
ren...kupljen na pijacu......sadim ga na mesta na koja sadim krompir...
ove godine biće posađen u gredicu, koju sam jesenas napravila za tu namenu...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2015 u 22:27

lupine...obožavam ih......

crveni kiseljak...ovo drugo neznam šta je...dobila sam na poklon...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2015 u 22:39
sadnja krompira...u nekoliko slika... ...

pokrila sam svako gnezdašce sa proklijalim krompirom, zemljom...na kraju ću preko staviti malo slame, da se zemlja ne suši...

strpljivo čeka da završim sa sadnjom krompira...

gotovo...neće valjda... ...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2015 u 22:50
...praziluk, koji je prezimio na otvorenom...potpuno nezaštićen...
deluje mi sasvim dobro...dokaz da ne mrzne ako se ostavi u zemlju...potpuno zakržljao, jer se nalazio u gustišu...u kombinaciji sa pasuljem...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2015 u 22:57
opet lupina...nadam se da će ove godine procvetati...

...

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2015 u 01:13
Već se na veliko radi smile55
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2015 u 11:40
Predivno si sve pripremila za sezonu još samo da nam vrijeme ide malo više na ruku. Doslovce moramo krasti lijepe dane za radove u vrtu. A valjda će i ova zima konačno otpuhati.

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 54>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.