Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bugičin mini eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bugičin mini eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 39>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Sunlight View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 147
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sunlight Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2015 u 23:41
Zelene se vrtovi...zelene....ah lijepo proljece! smile57

Jesu li ono nikli oni novi krastavci sto si dobila?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 22:50
... a ja bih imala samo jedno pitanje, kada sve to stigneš?! I cvjetnjak, i povrtnjak iiii voćnjak ... Jednom sam napisala da tvoj nick ustvari znači "bugica za pet" i uistinu je tako. Sve ti je za pet+ Heart

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 22:49
Draga kaktus, da se odmah ispravim, ovaj vragec je slucajno uletio I ovdje mu definitivno nije mjesto. Primi moju ispriku, veceras sam na tabletu I tu mi pisanje nije jaca strana, a usput i blokira... sad cu se odlogirati, jednu poruku pisem preko 20 minuta. I necu staviti smajlice...
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 22:04
Originalno poslano od člana @kaktus @kaktus napisao:

Draga moja svaka čast , dok ti sadiš presadnice rajčice moji su još mali i čekam da narastu

Kaktus, draga prijateljice, budu oni brzo narasli, malo ih zeza nocna temperatura. Ovi moji su imali dohranu vec u teglicama, a i veca su sorta, drvenasti tree, kad krenu rastu brzo, deset cm na dan.

Raduje me da si me se sjetila i posjetila ovaj mali povrtnjak.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 21:34
Josipa, drago mi je za ruzicu, samo neka cvate...
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 20:29
Draga moja svaka čast , dok ti sadiš presadnice rajčice moji su još mali i čekam da narastu
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 19:42
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Da si mi bliže, draga moja, zagrlila bih te - uvijek me oraspoložiš. Hvala ti. Hug
smile88a nisi ni ti bez grijeha..i ti mene raspolozis svako malo...a tvoja divna bijela ruzica uskoro treba da procvjeta...tu si mi svaki cas pred ocima.....smile79
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 16:11
vlasac u cvatu
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 16:10

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 16:08

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 16:07
jagode konačno opljevljene Embarrassed
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 15:21
Da si mi bliže, draga moja, zagrlila bih te - uvijek me oraspoložiš. Hvala ti. Hug
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 12:27
bit ce rajcica i flanaca...lijepo ti sve napreduje ja jos ni krastavce nisam stavila..a taman bi ova kisa bila odlicna....bravo bugi na trudu...odlican uspjeh imas iako znamo svi nekad biti vise kriticni prema sebi...nedaj da te malo neuspjeha poljulja...bit ce to vrt za svaku pohvalu bas zato sto si ga ti radila....smile86
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2015 u 14:31
Ove rajčice sam danas posadila, velik dio flanaca nisam jer su još mali i ne izgledaju najbolje... možda ih je sredilo sunce, a možda je i neka bolest, ne mogu procijeniti... zato su u izolaciji od ovih koji su, zasad, savršeno zdravi i jaki.

Prežaliti jedino ne mogu što nemam ranih - baš ti flanci su mi se uništili. Ali, ja sam na godišnjem, a plac je blizu. Big smile
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2015 u 14:28
Peruanska rajčica...
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2015 u 14:24
rajčica Stump of the world

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2015 u 14:21
marmande rajčica

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2015 u 14:15
Italian tree tomato - drvenasta rajčica

tree tomato - druga vrsta

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2015 u 14:13
krastavci...
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2015 u 14:12
Konačno sam uhvatila vremena i radila u povrtnjaku... malo sadila, malo presađivala i malo fotkala...
vlasac...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.