Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Povrće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rajčica - Lycopersicon esculentum
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rajčica - Lycopersicon esculentum

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 78>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
jadranka4 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 437
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jadranka4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2015 u 14:20
Ja kao i Bugica titram  nad presadnicama naročito nakon prošle godine kad su bile živi užas. Za sad odlično napreduju (najbolje ruski šljivar) i većini se pojavili prvi pravi listići. Posijala pet sjemenki tree i nikle su sve doduše različitom brzinom. U ponedjeljak sijem drugu rundu sjemenki tako da planiram saditi u vrt u dva puta. Tako se nadam "rastegnuti" sezonu, a sijem 16 sorti (u vrt po dvije biljke) da malo isprobavam.smile50
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2015 u 11:37
Mudro, draga moja. Smile Treba probati neke posaditi prije, a neke kasnije, da ne sazriju svi odjednom.
Na vrh
macorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2015 u 08:07

Flanci rajčice imaju na listovima bijele mrlje.Zašto? Što bi to moglo biti?Unutra su na južnom prozoru.

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2015 u 10:06
Opekotine od sunca? To mi prvo pada na pamet.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2015 u 08:43
Ne stignem slikati puno kao prije - evo kako izgledaju flanci rajčice ove godine
Na vrh
jadranka4 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jadranka4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2015 u 21:57
Vufff, lijepo izgledaju ( babe bi rekle - ne bilo uroka, ja nisam baba ha,ha,ha).Za pet su kao i Bugicaza5.
Moji isto lijepo napreduju - dva prava listića su tu. Mislim da ću ih u ponedjeljak pikirati (dani ploda su), a drugi dio sadim (namaču se tri dana).
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2015 u 07:52
Hvala, hvala! Hug 
Vidim da i ti vrijedno pratiš mjesečev kalendar. smile127
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2015 u 09:28
ovaj put sam ih posadila na velikoj udaljenosti... poučena iskustvom... malčiranje, najvjerojatnije, u ponedjeljak

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2015 u 20:47
italian tomato tree - duplo veći od ostalih rajčica
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2015 u 20:48
volovsko i jabučari cvatu

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2015 u 18:17
bugica lijepo ti napredujuThumbs Up
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2015 u 08:30
Hvala, Mari... sad me već brine toliko kiše... ali evo nam sunca danas, a nadam se da će tako i ostati...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2015 u 10:30
može jedno pitanjce za sve ljubitelje paradajza...posadila sam nekoliko vrsta paradjza, ali nalaze mi se u istim gredicama...htela bih da ostavim seme od nekih, jer su retka sorta i organskog su porekla...kako da zaštitim cvet da prilikom oprašivanja ne dođe do mešanja između sorti...ne znam da li sam dobro postavila pitanje, ali suština je u tome da hoću da sačuvam originalnost pojedinih sorti...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
jadranka4 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jadranka4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2015 u 11:16
Arčik na pup rajčice (grančicu sa cvjetom prije nego procvate) navučeš prozirnu malu vrećicu ( od nakita ili napraviš od najlon čarape) i zavežeš da ne ispadne. Dok se cvijet otvara povremeno protreseš grančicu da se oplodi( rajčice su samooplodne) i kad vidiš da se razvio mali plodić skineš vrećicu,a grančicu obilježiš nekom vrpcom i imaš sigurno istu sortu. Pokušala sam biti što jasnija, to sam naučila od Wizardice, velike poznavalice rajčica.
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2015 u 14:13
super...tako ću uraditi...hvala jadranka4...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2015 u 00:33
Moje rajčice su počele dozrijevati

Na vrh
Zagi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 82
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zagi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2015 u 14:48
http://s326.photobucket.com/user/ZagiZagi/media/8feddfe5-6cf2-4a63-8947-29045bc70a9f.jpg. -

prvi giant tree oko 35 dkg rastao u tegli na terasi
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2015 u 20:26

Bravo, pravi komad. 
Na vrh
Zagi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zagi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2015 u 17:35
jedan paradajz sorta italian tomato tree,čisti kapitalac
Na vrh
Zagi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zagi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2015 u 17:37
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.