Rajčica - Lycopersicon esculentum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 78> |
Korisnik | |
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja kao i Bugica titram nad presadnicama naročito nakon prošle godine kad su bile živi užas. Za sad odlično napreduju (najbolje ruski šljivar) i većini se pojavili prvi pravi listići. Posijala pet sjemenki tree i nikle su sve doduše različitom brzinom. U ponedjeljak sijem drugu rundu sjemenki tako da planiram saditi u vrt u dva puta. Tako se nadam "rastegnuti" sezonu, a sijem 16 sorti (u vrt po dvije biljke) da malo isprobavam.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Mudro, draga moja.
![]() |
|
![]() |
|
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Flanci rajčice imaju na listovima bijele mrlje.Zašto? Što bi to moglo biti?Unutra su na južnom prozoru. |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opekotine od sunca? To mi prvo pada na pamet.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Vufff, lijepo izgledaju ( babe bi rekle - ne bilo uroka, ja nisam baba ha,ha,ha).Za pet su kao i Bugicaza5.
Moji isto lijepo napreduju - dva prava listića su tu. Mislim da ću ih u ponedjeljak pikirati (dani ploda su), a drugi dio sadim (namaču se tri dana).
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala!
![]() Vidim da i ti vrijedno pratiš mjesečev kalendar.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bugica lijepo ti napreduju
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, Mari... sad me već brine toliko kiše... ali evo nam sunca danas, a nadam se da će tako i ostati...
![]() |
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
Arčik na pup rajčice (grančicu sa cvjetom prije nego procvate) navučeš prozirnu malu vrećicu ( od nakita ili napraviš od najlon čarape) i zavežeš da ne ispadne. Dok se cvijet otvara povremeno protreseš grančicu da se oplodi( rajčice su samooplodne) i kad vidiš da se razvio mali plodić skineš vrećicu,a grančicu obilježiš nekom vrpcom i imaš sigurno istu sortu. Pokušala sam biti što jasnija, to sam naučila od Wizardice, velike poznavalice rajčica.
|
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Moje rajčice su počele dozrijevati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zagi ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 82 |
http://s326.photobucket.com/user/ZagiZagi/media/8feddfe5-6cf2-4a63-8947-29045bc70a9f.jpg. -
![]() prvi giant tree oko 35 dkg rastao u tegli na terasi |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Bravo, pravi komad.
|
|
![]() |
|
Zagi ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 82 |
jedan paradajz sorta italian tomato tree,čisti kapitalac
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |