Rajčica - Lycopersicon esculentum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 78> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gajtana , pogledaj ovdje....http://www.magicgardenseeds.de/article/1249/Buschtomate-'Outdoor-Girl'-(Solanu
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gajtana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 261 |
Kupila sam u Interšparu jedan flanac rajčice. Ovako piše - Solanum lycopersicum BUSCHTOMATE
Po izgledu sliči jabučaru. Što sam kupila? Što je to Busch? |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Moguće, moj u tegli je na južnom balkonu, izoliran od ostalih jer sam mislila uzeti sjeme. Ostali su u vrtu u hladu s malo sunca i imaju plodove samo sporije crvene, ali to mi ne smeta, ionako nije zgodno da sve rajčice dozriju u isto vrijeme.
|
|
![]() |
|
Zagi ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 82 |
moji posađeni u tegli nisu na najjačem suncu nego recimo od 5 -6 na dalje.možda zato ima puno plodova
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Zagi, krasan je i ogroman. Ja sam u iščekivanju svojih, već sad imaju ogromne plodove, a kako su posađeni u hlad s vrlo malo sunca, pomalo kasne. Jedan posađen u tegli samo cvate pa mu se osuše cvjetići i nema nijedan plod. Pomoć?
|
|
![]() |
|
Zagi ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 82 |
moram priznat da je bio i ukusan kapitalac
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Zbilja je pravi kapitalac! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jedan paradajz sorta italian tomato tree,čisti kapitalac
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Bravo, pravi komad.
|
|
![]() |
|
http://s326.photobucket.com/user/ZagiZagi/media/8feddfe5-6cf2-4a63-8947-29045bc70a9f.jpg. -
![]() prvi giant tree oko 35 dkg rastao u tegli na terasi |
|
![]() |
|
Moje rajčice su počele dozrijevati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Arčik na pup rajčice (grančicu sa cvjetom prije nego procvate) navučeš prozirnu malu vrećicu ( od nakita ili napraviš od najlon čarape) i zavežeš da ne ispadne. Dok se cvijet otvara povremeno protreseš grančicu da se oplodi( rajčice su samooplodne) i kad vidiš da se razvio mali plodić skineš vrećicu,a grančicu obilježiš nekom vrpcom i imaš sigurno istu sortu. Pokušala sam biti što jasnija, to sam naučila od Wizardice, velike poznavalice rajčica.
|
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
Hvala, Mari... sad me već brine toliko kiše... ali evo nam sunca danas, a nadam se da će tako i ostati...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bugica lijepo ti napreduju
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |