Bugičin mini eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 39> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Lilibu, hvala ti i dobro došla.
![]() Veseli me što ću te viđati ovdje, a vesli me i razmjenjivati iskustva. ![]() |
|
![]() |
|
Rioja, dobro mi došla.
![]() Inače, najbolja kombinacija mi se pokazala prije tri ljeta, kad sam ih prihranjivala gnojivom kopriva-gavez koje sam sama napravila, te isto prskala samo jednom bordoškom juhom. Tada nisam koristila nikakvo drugo gnojivo, a imala sam "šumu" rajčica, kako je znala reći moja mala kćer. Bili su visoki dva i pol metra,a rodni za nepovjerovati. Sad sam se drugačije pripremila, kupila sam eko kompost u koji ću pikirati flančiće i organsko gnojivo za prihranu, plus zemlju za sijanje i pikiranje povrća. Ovaj kompost bi trebao osigurati sve potrebno za rast rajčice. Inače, prihranjivanje počinje još dok su flanci u teglicama. Rezultate javim. ![]() |
|
![]() |
|
lilibu ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2015 Lokacija: istra Status: Offline Bodovi: 101 |
Evo prošetah tvojim "mini povrtnjakom" od prve stranice ..
![]() Koje obilje plodova voća i povrća, a tek razne rajčice...prekrasne su...svaka čast, jako si vrijedna. ![]() Koja su ti vrsta one ogromne rajčice? Kakav je okus? Svakako ću redovito dolaziti do tvog vrta da ukradem koju ideju i savjet ![]() |
|
'Život je poput vožnje biciklom. Želiš li održati ravnotežu, moraš neprestano ići naprijed. (Albert Einstein)
|
|
![]() |
|
Rioja ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Veljača 2016 Lokacija: Zadarska Status: Offline Bodovi: 23 |
bugicaza5 svaka cast na rajcicama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
arčik, sjeme žutog paradajza sam dobila pod nazivom peruanski. Predivnog je i blagog okusa, nimalo kiseo, jedan od najboljih meni i mojima. Hvala ti što si mi redovit gost.
![]() JosipaNu, javi, čekam te s veseljem.
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
S veseljem čekam tvoj dolazak. I hvala na divnim riječima i mislima, uvijek mi razvedriš tmurne dane.
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
prekrasno..kod mene pola propalo..nisam bila kuci kad je trebalo skoro sam zaplakala kad sam vidjela sto me docekalo...ti si jedna velika vrijednica...jedva cekam da sve to vidim uzivo....uskoro...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
I moji su gotovi, svi počupani. Sad je povrtnjak gotovo prazan... zadovoljna sam ove godine. Drago mi je da su ti uspjeli, pa tvoji su bili pravi divovi - ne mogu ni zamisliti kako izgleda jedan od 1,2 kg.
![]() Bila je ovo jako dobra sezona, čak i krastavaca još imam, cvatu i rastu. To mi se još nije dogodilo - rujan, a beremo ih u našem povrtnjaku. Odlična je sorta - još jednom zahvala dragoj forumašici na odličnom sjemenu. ![]() |
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Draga Bugica, vidim da su tvoji dajzeki još super. Na žalost ja ih više nemam, za vikend počupala i zadnju smeđu stabljiku, a bacila 4-5 kanti plodova različite veličine i zrelosti. U dva tjedna poharala ih pepelnica. A bili su predivni, najveći težio 1,2 kg ( bakin). Slikala sam ali nikako da stavim slike, to mi je uvijek problem.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, draga moja.
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ti nam stvarno imas sto i pokazati !
![]() |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |