Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 39> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slatko...onaj crijep je predivno uradjen,krumpirov grm prekrasan,Rei-ova kucica savrsena,oleandar divan,sta drugo da dodam?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve super dado...i cvijeće...i patuljak i ukrasi...bravooooo
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
To je zapravo samo jedan patuljčić. A clematis...jedan mi se posušio (nadam se da će se ipak pojaviti ponovo), a ostala dva trenutno ne cvatu.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Za sada prekrasno, a gdje je klematis, moj ima ovaj put 4 cvijeta, stavit ću sliku sutra.
Patuljci su preslatki.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Danas sam, na poklon,dobila svog prvog patuljka i to sasvim slučajno. MM je išao u jedan trgovački centar kupiti zemlju za cvijeće i ugledao malenog patuljka...nije bio obojan, pa sam uzela stvar u svoje ruke, bolje reći, kistove i boje i evo rezultata! Baš mi je sladak!
![]() Naravno da je odmah dobio svoje mjesto u kamenjaru...mora mi netko paziti na cvijeće... ![]() I gljiva ludara je tu ![]() A kad sam već imala boje pri ruci, malo sam se zaigrala i izradila ukras za zid od starog crijepa(bar mislim da će biti ukras). ![]() Nije mi jasno, zašto se kaže pasji život...mojoj Rei baš ništa ne fali...ima kućicu u cvijeću ![]() Konačno se bijeli oleandar pokazao u punom sjaju ![]() ![]() Krumpirov grm ![]() Tačke se jedva naziru ![]() I eto, za sada toliko... ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Ma nisam ti ja nikakav stučnjak, samo amater, zaljubljenik u cvijeće. A kava će još malo pričekati, totalno sam u gužvi ovih dana...ne kužim kako se godišnji odmor u trenu pretvori u zbrku i trku...ali kavicu ćemo sigurno popiti...čuvaj hostu! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Dada, predivno!
Asarina me oduševljava, ako bude sjemenka, molila bi koju....
![]() |
|
![]() |
|
ljubica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 48 |
Dada tako je sve predivno !
ako sam dobro skužila da si na godišnjem , pa bio bi red da već jednom popijemo tu kavu . svejedno gdje . imam neku biljkicu slična je tvojoj deloksici, voljela bi da je ti vidiš vjerovatno se bolje kužiš , ma sigurno se bolje kužiš !- ti si stručnjak
nije albicija a neznam što je, dobila sam sjeme i rekli su mi da je -neko drvo što cvjeta crveno...
Pa hajde navrati jedno popodne na kavicu i čekaju te hoste šarene.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sve mi je prelijepo, ali nisam znala da kana ima ovako lijepe cvjetove!!!
Tu je uloženo jako puno truda, hvala ti za ideju sa stiroporom, jer i ja imam nešto u vidu napraviti ali nisam znala s čime obložiti iznutra???
Super, hvala ti ...
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno...neznam što bih sve izdvojila, baš sve super
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Sve mi je tako zgodno da ne mogu ništa posebno izdvojiti
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
stiropor...odlična ideja...jednom ću je primjeniti
![]() |
|
![]() |
|
Sami smo napravili sve što se vidi, uključujući i te kutije...iznutra je stiropor, što je vrlo praktično jer zemlja ne "bježi" van, a dobra je zaštita tjekom zime. |
|
|
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Upravo sam pregledala sve slikice. Za tvoj vrt nemam riječi, osim ... sve je savršeno, a za trud |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve ti je krasno!
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
zapela mi je za oko delonix regia tako djeluje krhko, prozraćno i naravno lipo
|
|
![]() |
|
bravo za sve....a drvce baš lijepo raste....nadam se da je prošla kritičnu fazu i da će sad narasti veeeeeelika
![]() |
|
![]() |
|
I još malo detalja iz mog vrta
krumpirko ![]() scabiosa ![]() rudbekija ![]() ![]() nešto žuto ![]() a ovako napreduje delonix regia ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danas sam uspjela napraviti par snimaka...laptop me zeza...pregrijava se, gubi kontakt...zreo za mirovinu. Nadam se da ću uspjeti postavti fotkice prije nego opet zašteka.
kana ![]() ![]() asarina ![]() ![]() ukrasna trava ![]() ljetni jorgovan ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Pa kroz ovu šumu od cvijeća se čovjek mooooooora dobro osijećati,
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |