Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 49> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iris, svega imaš u vrtu....super....skalinada je za 5!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Piši i mene
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
shasha skreloza
![]() klupica je već ofucana jer ju nisam pospremila zimus...linčina
spremna je za novi izgled...samo da prođe vručina...sad mi se neda
duhan imam samo taj....planiram skupiti sjeme....idem te zapisati
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
sjetila sam seeeeee...duhan skupljaj sjeme.Baš je medeni sa ovak malim cvjetićima.Ja imam onaj sa dugim cvjetovima.Imaš još koju boju ili samo bijelu?
Ma ok,to sam mislila isto pitati no u stvari sam se tek sad sjetila kaj sam htjela reći
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
eto ga sad.....zaboravila sam kaj sam htjela reći
![]() Idem ispočetka gledati,možda se sjetim.....
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
muž je ponosan na pohvale za stepenice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja bi bila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dobro si zapamtila...budi atento
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kad budem isla u moju zagoru(korijeni) oci ce mi bit atento,nebili gdje spazili ovu cvijetnu bajku.nadam se da sam dobro zapamtila da se ova divota nalazi u klisu.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ali u vrtu, po mojem ukusu, malo nesavršenosti se i hoće. To mu daje prirodnost i bliskiji doživljaj.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Staza je savršena, a i sve ostalo, svatko ima pravo na svoj doživljaj savršenstva.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Sve je lijepo, a staza je baš krasna...ne treba biti savršena da bi bila lijepa...uostalom, nisam prmjetila da joj nešto fali. Super ti je ideja, a moram malo pohvaliti i TM. Bravo za vrijedne ruke!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bravo iris!
Kod tebe nema čega nema!?
Cvijeća,
voćaka.
stepenica....
a sve tako lijepo i skladno!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
stepenice su
![]() ![]() ![]() i ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Idem sad svojima pjevati da mi procvatu!
![]() |
|
![]() |
|
naravno da cvatu kad su Silvekine
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Odlične štenge! Kad se uz njih svašta zašareni- već vidim kak bu bilo krasno!
Kaj tebi ljepe kate već cvatu? ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |