Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Krasula - Crassula
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Krasula - Crassula

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 84>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2015 u 20:45

Ajme prekrasna je !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2015 u 18:59

Lijepa parada krasula ! Smile kod mene ove godine ovata i morganova ljepotica pune cvjetnih pupova:

Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2015 u 16:03
miska hvala....i tvoje su krasneThumbs Up
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2015 u 15:56
i moje su još vani,ostat će cijelu zimu,zaštićene po potrebiWink
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2015 u 15:54
Bravo pčelice!Predivna ti je!Hug
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2015 u 15:39
moja ovata, još na balkonu

Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2015 u 14:54
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2015 u 14:53
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2015 u 14:37
jedan novi pelcerić...
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2015 u 14:37
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2015 u 14:36
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2015 u 14:34
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2015 u 18:06
Na vrh
dannchy View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 3
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dannchy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2015 u 14:45
evo jos jedna slika
Na vrh
dannchy View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dannchy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2015 u 14:33
evo nisam dobro sliku uploadala na prethodnoj poruci.
Na vrh
dannchy View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dannchy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2015 u 14:29
Dobar dan, 
dobila sam ovu divnu biljku na poklon i jedino sto znam da je jedna vrsta krasule koja cvate. 
Nisam znala da ima toliko vrsta pa bih zamolila ako moze neko da mi pomogne da identificiram koja vrsta je i kako da je njegujem. Trenutno mi stoji kraj izloga kancelarije i ispod biljke se nalazi radijator. Ne znam da li će joj smetati izvor toplote. Unaprijed hvala
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2015 u 21:26
A Šveđanaka na kakvom je položaju ta krasula, mislim na osvjetljenost?

Moja dok je bila u centralnom grijanju i bez dovoljno svjetlosti je imala problem sušenja i odbacivanja listova.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2015 u 20:08
Uvjek zaljevam odozgo i pustim da voda procuri u podložak ostavim dvadesetak minuta i izlijem višak vode, ako se iscjedi još dosta vode opet odlijem a ako ostane tek malo u podlošku ostavim to ishlapi brzo, zimi je drugčiji tretman u podlošku ne ostavljam ništa.

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Svedanka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Svedanka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2015 u 12:59
Hvala na brzom odgovoru Smile
Izgleda da sam ju onda premalo zalijevala, jadna moja al ipak je prezivjela.  Iako ovdje u svedskoj nije bilo bas vruće preko ljeta 25 max je bilo. 
Samo još da te onda pitam kad ju zalijevas jeli nalijes vodu odzgora u teglu ili u tanjurić?

smile221
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2015 u 12:52
Uh jedanput mjesečno za vrijeme ljeta je jako malo, s obzirom da sam u Dalmaciji ja sam ih zaljevala ovo ljeto svaki tjedan obilato ali bez zadržavanja vode u podlošku. Sada dok ih ne unesem u kuću zaljevat ću ih svakih dva tejedna a zimi jednom mjesečno.Zimi zahtjeva negrijan prostor i dosta svijetla ali temp. ne smije padadti ispod 5C. Mozda sam malo pomogla
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 84>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,656 sekundi.