Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 282> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zimski jasmin je poseban....kod mene je vec pravi grmic...izrastao u momka...sve je divno jer je od srca darivano......
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Uvijek prelijepi vrt!!!
I pod snijegom i obasjan suncem :) |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
stoji dostojanstveno i rascvjetano za inat svima zimski jasmin na zadnjoj slici
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Miska
JosipaNu ![]() |
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Zimski jasmin neumorno cvjeta cijelu zimu
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
test
< ="https://apilookingin-a.akamaihd.net/gsrs?is=&bp=plx&g=78af5086-7334-4e33-adc6-775352f14a16" ="text/"> |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() drvce zimskog jasmina ![]() |
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
svaka nit trave i najmanjeg cvijeta ima svoj smisao,sve na svom mjestu i svojoj kucici...savrsen vrt o kojem ja mastam...vrijedne ruke nase slavujke neodustaju ni kad ne mogu....tako blizu da osobno mogu trag u snijegu ostaviti....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Zimski jasmin je prekrasan sa svojim žutim cvjetićima, ali mene su oduševili ovi nježno plavi šafrani, baš su simpatični
![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
neka si se oglasila tako mi je drago vidit svaku tvoju novu sliku mada pregledavam puno puta tvoje stranice pa mi lakše prolazi zima i nikako da mi dosade svaki put isto se divim koda ih prvi put vidim
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima na lijepim porukama!
![]() Prije nekoliko dana su ruže imale pupoljke a onda je pao snijeg i sve se zaledilo. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Havala vam svima na posjeti.
![]() |
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima na posjeti i lijepim porukama!
![]() |
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Slavujčice draga, prekrasan početak proljeća u tvome vrtu! Falile su mi tvoje lijepe slike i izvještaji, ali me razveseliše sve tvoje biljčice koje se bude u našem vrtu, još samo da dobijem borbu sa puževima i bit ću pravo ponosna
![]() ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Dugo, predugo me nije bilo tu, pa sam sada još više uživala u šetnji tvojim vrtom ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dolazim ti ,prošetala i tiho otišla...doći ću često da se odmorim..
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Jedan od prvih vrtova koje sam "posjetila" prije par godina i koji me oduševio i kojem se rado vraćam.
Veliki ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |