Grašak, biž, Pisum sativum |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
mirna
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam hoće li ona vidjeti moje pitanje pa me zanima zna li mi netko reći gdje se može nabaviti mreža kakvu je milica7 upotrijebila za uzgoj svoga graška? |
|
Sponzorirani linkovi | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mreže ima u agrocentrima
|
|
mirna
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala! Morat ću pogledati još u malo široj okolici. Tamo gdje sam ja gledala, nisu imali. |
|
mirna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aurelia, hvala još jednom! Našla sam danas s tim da sam pitala prodavačicu. Ja sam to tražila ali sam imala sasvim drugačiju predodžbu kako bi to u ponudi trebalo izgledati. Danas sam pitala i našla bez problema. Inače, moram biti iskrena i priznati da mi to ne treba za grašak nego za gredicu na kojoj namjeravam uzgajati mirisnu grahoricu. |
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da će poslužiti za grahoricu...ja je koristim za grašak i krastavce u vrtu.
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |