Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 90> |
Korisnik | |
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno cvate
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prosetala sam se i nadivila !
![]() |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
bas je kao ime...bijel i raskosan kao mladenke....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
kamenjarka1, aralija, bugicaza5, aurelia, gute Fee, JosipaNu,
drage moje, lijepo vas je vidjeti u mojim guštima, hvala na lijepim komentarima ![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jao Nisa, ne mogu vjerovati da su ti božuri već procvali. Moji su svi u sitnim glavicama još se ni ne nazire da će se otvoriti. Predivni su. Pakujce obožavam u svojim baletnim haljinicama. Uživala sam u ovom romantičnom okruženju.
|
|
![]() |
|
hvala Karmen, božuri su drvenasti, oni otvaraju sezonu, kad završi cvatnja kreću zeljasti, koji su kod tebe; i moji zeljasti su na čekanju
|
|
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Prelijepi su ti božuri...pakujci također...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Divota. Obožavam ovako sunčane i mirisne fotkice.
![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Koja ljepota kod tebe
![]() Stvarno ne znam šta mi je ljepše... oni predivni, elegantni božuri, romantični pakujci, ili nježne, lelujave anemone... Jednostavno prekrasno ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
kosjenkaSB ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Sve sM pregledala od pocetka do kraja i sve me prekrasno ali me uvijek i izmova odusevi bijela lewisia,zanima me gdje semoze nabaviti,lijep pozdrav i jedva cekam nastavak
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Prekrasno. Pakujci kao da se guraju tko će biti lijepši i veći. Mladenkin grm obara. Kao oblak bijelih leptira.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Mene nece drvenasti bozur nikako..lani sam dva stavila i nista...bit ce ponovo ove godine...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
božuri prekrasni a i pakujci nisu daleko iza
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kad cvijeće ovako zdravo i raskošno izgleda teško je preletjeti preko slika. Šetuckam polako, vraćam se unazad, ali kraj mladenkinog grma sam se ipak dulje zadržala.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Nisa divnim si nas fotkama počastila, anemone već dugo cvatu i totalno su me osvojile,
![]() kod tebe pakujci caruju, a božuri su malo reći predivni
![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Da ja puno ne razbijam glavu (kad ne znam
![]() Na fotkici desno, iza mladenkinog grma, ono mini stabalce, jel to drvenasti božur ? Bijelo cvjeta. Jel su ti drvenasti svi oblika stabalca, ili se tako oblikuju, ili što ? ![]() Pakujcima pohvale, divni su.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
aurelia, bugica, vila2, kamenjarka, lucy, zvjezdica, hvala na lijepim komentarima, drago mi je ste šetale po mojim guštima
![]() KosjenkaSB, dobro došla, i dođi opet
![]() Karli, lijepo te vidjeti nakon dugo vremena, nadam se da ćemo uživati u tvojim sličicama ![]() JosipaNu, ne znam zašto ti ne uspijevaju božuri, za njih je ključno ne premještati ih, a treba im neko vrijeme da se adaptiraju rajski vrtovi, hvala, da probam odgovoriti iz vlastitog iskustva; ovaj visoki (dobro si ga detektirala) je bio mali štapić prve godine (prije 5 godina) sa dva pupoljka koja nisu ni procvjetala. Ništa iz korijena nije naraslo u svim ovim godinama, a on ide u visinu i svake godine više cvjetova. Ovaj rozi, gore iznad je izgledao kao i visoki, zajedno su kupljeni, ali on je iz zemlje potjerao desetak novih i širi se, a ne ide bitnije u visinu. Čitala sam da se ne orezuju, pa ih nisam ni dirala. Da sam micala ove nove, vjerujem da bi i rozi išao u visinu, ne bi se iscrpljivao na širenje. Imam još dva drvenasta, opet različitog rasta, više sliče formom na ovaj visoki, ali nisu mu ni do koljena. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |