Burza zdrave hrane |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
prepelica ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drago mi je što ima zainteresiranih.
Osim jednostavne razmjene manjih količina proizvoda za osobne potrebe, možemo preko Zadruge plasirati u trgovine i veće količine proizvoda za koje su glavni kriteriji kvaliteta i kontinuirana proizvodnja. Ovisno o vrsti proizvoda treba odraditi zakonsku proceduru registracije i deklariranja, što i nije toliki bauk. U obzir dolaze razne voćne rakije i prerađevine od njih, sušene gljive,...i bilo što slično što je proizvedeno bez ili uz minimalnu količinu zaštitnih sredstava. Kad skupim par ozbiljnijih ponuđača, javim se. Pozdrav, Ivica |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Nema druge....treba nešto smisliti.....
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....i ja imam neku poluideju i zelju baviti se ........... zdravom hranom iskljucivo iz Hrvatske. Osim ca je zdravo za tijelo je i za psihu, as to je i jedan oblik "slobode" od navale raznih *ila, *launda i inih stranjskih lanaca koji zatiru domaceg proizvodaca i potrosaca.
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Evo, ja svake godine imam strašno puno kamilice na svom vrtu, biološki uzgoj, jednostavno mi se je dogodilo da se je s jedne gredice krumpira zasijala po cijelom vrtu...Većinu toga jednostavno čupam nakon cvatnje i bacam, nakon što naberem dovoljno za sebe i kome treba...a mislim si baš šteta, jer je puno vrijednija od one u trgovinama koje je sigurno prskana...
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
sve kaj je u mojoj moči napravit ću da ti pomognem samo javi šta treba
ideja za svaku pohvalu , |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Bravo!!!
Pozdravljavam ovu temu i ideju....i sama mozgam kako da počnem nešto proizvoditi za prodaju.....ali na mojoj sahari teško što uspjeva osim agruma i aromatičnog bilja.....
![]() |
|
![]() |
|
prepelica ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 149 |
Dragi moji, oduvijek se pomalo bavim ljekovitim biljem i zdravom hranom. Nedavno sam s još par istomišljenika osnovao Zadrugu, kroz koju želim omogućiti ljudima da uspiju plasirati svoje zdrave proizvode, a drugi, koji ih trebaju mogu znati da su nabavili iz poznatog izvora.
Mnoge trgovine zdrave hrane propale su jer, oprostite mi, ti proizvodi su bili sve samo ne zdravi - uvezeni iz SAD-a, Švicarske, i od tko zna kuda, čudno obilježeni itd. Nažalost svaka šuša može na svoj proizvod staviti oznake BIO, EKO, ZDRAVA HRANA i slično, ne podliježući nikakvim kriterijima, a da ne kažem tek o deklariranju s glupostima o djelovanju na DETOKSIKACIJU, SMANJENJE KOLESTEROLA, ... Netko je spomenuo da u "zdravim"proizvodima poznatih tvrtki nema ni 10 posto od navedenog. Pa zar nam to nije znak da se malo trgnemo i pokušamo nešto promijeniti? Za početak, našao sam par proizvođača maslinovog ulja, NEPRSKANIH limuna, voća i dr. tako da već uskoro možemo početi trgovati. Recimo limun s Brača i Hvara trebao bi biti ili iste cijene ili najviše 20% skuplji od onog u trgovini, što stvarno nije puno ako znamo da je potpuno zdrav. Bit će ga već od listopada na dalje. I to ne previše, ali dovoljno za ljekarije u kućnoj radinosti. Nije mi cilj ostvarivanje neke velike zarade, već prvenstveno pokrivanje troškova za jedan plemeniti cilj i korist svima. Nadam se uskoro otvaranju vlastite web stranice, na kojoj bi mogli raditi malu burzu zdrave - ali stvarno zdrave hrane. Svi koji mi žele pomoći mogu mi se javiti na mail, reći možda svoje ideje, ponudu ili potrebe. Ivica |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |