Osteospermum |
Odgovori | Stranica <1 161718 |
Korisnik | |
tangerina
Nedavno posijan Pridružen: 14 Listopad 2013 Status: Offline Bodovi: 58 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav svima
kupila sam proljetos mali ostespermum, ljubičasto bijeli, i lijepo se primio, narastao i počeo prvo sa po 2-3 cvjetića, ali sad zadnjih par tjedana vidim da ima dosta pupova, koji ili ne procvjetaju ili procvjetaju u vrlo male, jedva primjetne cvjetiće, ni sjena onima s početka. na suncu je dosta, mada ne na najjačem (ujutro do 9-10, i popodne od 2-3), zalijevam ga redovito, prihranjujem svako 10ak dana kada prihranjujem pelargonije, sa hranjivom za njih lišće mi izgleda zdravo, samo taj cvijet nikako ne ide šta mu je, želi li više sunca, neku bolju prihranu? ili mu je prevruće pa zato slabije cvjeta?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tangerina,prevruće mu je.Oni pauziraju malo po ljeti ,a najljepše cvatu krajem ljeta i u proljeće
|
|
tangerina
Nedavno posijan Pridružen: 14 Listopad 2013 Status: Offline Bodovi: 58 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, miska, palo mi je i to na pamet, ali sam prvo htjela isključit opciju da ja nešto krivo radim
kod mene na poslu na najgorem zvizdanu jedan grm bujno cvjeta, a pravo da ti kažem nisam sigurna ni koliko ga zalijevaju ali očito je neki izdržljiviji
|
|
Odgovori | Stranica <1 161718 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |