Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 49> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ok,jel procvala konačno ta pasiflora!!!!???Ja već nestrpljiva
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divna ti je!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivna je, ista kao moja. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Posijala sam sjeme predivne crvene pasiflore, ali na žalost, ništa od nje. Ovu vrstu imam i ja, još je mlada i nije do sad cvjetala, ali nadam se da dogodine hoće. Pasiflore su zaista predivne, bez obzira na vrstu.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Evo napokon jedne forumašice koja nema vremena! Već sam mislila da sam jedina na forumu! Bravo Iris!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tustika je predivna, a asteri rozi, rozi, nigdje plavog, kao ni kod mene, na plave je izgleda samo SilveK pretplaćena.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
super...sta drugo da kazem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bogami nismo, ali uopće se ne vidi od silnog cvijeća! Ideja u potpunosti uspjela!
![]() |
|
![]() |
|
svaka cast,bas si je dobro sakrila!Da nisi rekla,ne bih ni primetila
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Iris napokon sam pogledala tvoje caarstvo
![]() |
|
![]() |
|
ma ima svašta što nema...al bit će
![]() s obzirom da je ovo prva godina da se ozbiljnije bavim vrtom....napreduje polako
a naročito zahvaljujući SilveK, shashi i dalmax....ima ponešto darova i od drugih ali one me najviše opskrbile
![]() a i malo sam sa škarama prošetala po Splitu
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
asteri su ti jednostavno predivni,imas u cemu i uzivati
![]() |
|
![]() |
|
Škrinja je puna i prekrasno, nemaš brige za zimu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Super ti se sve razraslo!
Ne idem više ni ja bez nožica u špagu...danas sam kraj bolnice skoro odvalila cijelo stablo za jednu grančicu....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |