Slavonski Brod |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasna prezentacija, divan grad, oni zeleno crveni grmovi prekrasno.
Kad bi mi u Rijeci imali mali dio tog cvijeća bili bi vrlo zadovoljni. Morat ću im poslati malo slika u gradsko poglavarstvo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Dada28, svojevremeno sam bio na terenu u Brodu i ove fotke bude lijepe uspomene. Hvala na fotkama.
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Puno ljudi misli da je Slavonija ravna...pa uglavnom je, ali evo dokaz da i kod nas ima brdovitih područja. Slavonski Brod se nalazi podno Brodskog Brda(obronci planine Dilj).
![]() ![]() ![]() ![]() i evo još par sličica snimljenih u gradskim naseljima ![]() ![]() ![]() ![]() A kad se čovjek puno skita, uvijek završi na ovakvom mjestu...ne može ih se izbjeći...a i nije da baš bježim od shopinga ![]() ![]() ![]() Do slijedeće šetnje gradom, doviđenja! ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Krasna šetnja Brodom!
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Reka, drvece, cvece, "rascvetali" balkoni, romanticni zalazak sunca...DIVNO ! |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Divne slike!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Predivna grad i predivna reportaža dada!!!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Brođani su jako ponosni na svoju rijeku Savu...
![]() ![]() ![]() ali i na naš zeleni centar grada i predivni, veliki park... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cesta za Poloj, popularno izletište, na Savi, naravno... ![]() Poloj je malo pust, bio je radni dan i kasno popodne kad sam fotkala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I na kraju, samo za Franjicu, njena slastičarnica ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kao da sam bila medju gledaocima,a na kraju onaj vatromet je bio predivan!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uvijek mi je drago kad se u gradovima događa nešto tako lijepo, a ljudi to očita znaju prepoznati i željni su događanja. Hvala ta na ovom djeliću, koji smo i mi doživjeli.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
da bi riječ rekao.još da sam bio barem tamo.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Jako interesantno, baš poseban doživljaj.
Gledaj, nema smisla da ti nabijem kile dok obilaziš sve slastičarnice i pekarnice, mislim da me zanima Iskra... (evo, nisam reklamirala ali ću valjda ipak dobiti svoje, da ne velim da to radim za moju frendicu u Niskozemskoj koja je ovo ljeto na posljednji puta ispratila i svoga oca, pa sada svi zajedno činimo dobro djelo i punimo joj srčeko toplinom voljenog grada. Tuđim se očima ipak vidi drugačije, više...
|
|
![]() |
|
Za sve one koje interesiraju kulturna događanja u gradu Brodu, evo par fotografija sa ovogodišnje priredbe "Gloria Festung Brod" ili kako bi naš narod rekao "Slava tvrđave Brod". Riječ je o događajima iz prošlosti Slavonskog Broda i slavnoj pobjedi Husara I Trenkovih pandura nad Turcima.
Zastava RH i grada Broda ![]() Husari ![]() Barun Franjo Trenk s pratnjom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I na kraju, naroda slavi, zajedno sa svojim junacima, Turci su poraženi! ![]() Prepuno gledalište... ![]() Na kraju jedne veličanstvene priredbe, baš kako i priliči, predivan vatromet! ![]() ![]() ![]() ![]() Nadam se da vam je bilo interesantno... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
U društvu je uvijek slađe! |
|
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.....hm ovaj znas.....ako rabi pomoc.......za papati kolace
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Triša, jedva čekam da posjetiš Brod! A što se Franjice tiče, sad moram poharati sve slastičarnice u ulici kod bolnice, u svakoj isprobati medvjeđe šape kako bih pronašla onu pravu! Vjeruj, neće mi biti teško...mislim, probati kolače!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Baš sam bezobrazna (no takvih je svih mojih 100 kg ili takva sam po cijelom tijelu) kad već fotkaš oko bolnice, ima jedna meni draga pekara i slastičarna u toj ulici, a i kuća mi izgleda ludo (vidjela sam je lani na brzinu, duuugo sam papala kolače pa se ne sjećam ostalog ali medvjeđe šape su im bolje nego moje domaće)
|
|
![]() |
|
Pa bilo je vrijeme da i ovaj prekrasan grad vidimo i obnovimo neke uspomene.
Sada to izgleda predivno, na žalost pred puno, puno godine meni je ostao u ružnoj uspomeni.
Sa ćeš me natjerati da ga ponovo posjetim.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() Slikice su prekrasne |
|
![]() |
|
Dogovoreno! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |