moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne znam Štefice,moja je malo mala jer sam je opet rasađivala .Sad je više ne diram da se oporavi i da opet naraste velika,velika. Čini mi se da ni moja nije prvih godina cvala,no ne znam sigurno jer je to davno bilo. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Strpit ču se do druge godine pa će valjda cvasti.Tvoja je travica suuuper!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() Ma sve je prekrasno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovaj cvjetak se zove gaura! Imam ga i ja, stalno cvate, ne traži nikakve posebne uvjete!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hvala Bergenia,aj mi samo reci jel trajnica? Ne znam kako će se preko zime ponašati i kako da joj "pomognem" da prezimi.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kod mene prezimljava bez problema, a mislim da bi trebala i kod tebe!
Kad sam ju kupovala barba mi je rekao da podnosi niže temperature!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Draga moja, već sam odavno rekla sve ono što mislim o tvom raju...gaura je krasna, kao i sve ostalo...
![]() ![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
Ova tvoja pampasica je stvarno prekrasna, obozavam ju vidjeti, tako carobno i elegantno djeluje, savrseno
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve, sve, sve je kod tebe prekokrasno!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ah Shasha.....
|
|
![]() |
|
Za Andreu....
![]() i nekoliko šimšira...
![]() ![]() taj je u izradi još.ok svi su no ovaj treba još narasti da ga"brstim"
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sve je super :)
jel se pampasica prije zime mora podrezati? niti moja nije cvala ove godine...ako ono što imam je pampasica :) |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kontesa,ja je porežem u proljeće.Preko zime je samo povežem jer je snijeg povije jako.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja svoju pampasicu tek u proljeće porežem - i to dosta nisko. Jedne sam ju godine previsoko podrezala pa se mučila s novim rastom. Nego, kad se ona rasađuje na proljeće - treba li busen (cijeli korijen) izvaditi iz zemlje sasvim, ili se može nekako u zemlji razdijeliti, pa samo dio korijena preseliti nekuda? |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shahsa super je sve i ono za andreu i ono za nas ostale.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hehehe,Triša
![]() Anaida,ja sam probala izvaditi,tj.prerezati busen,kod razmnožavanja samo ovako bez da je izvadim no nije išlo.Sve sam morala otkopati i nisam je uspjela presjeći nego sam muške morala zvati.Čini mi se čak da su sjekirom cjepali.To je toliko čvrst korjen,tako tvrdo sve,zapetljano da drugačije neide.Bitno da smo uspjeli i da njoj to nije smetalo.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jel bi joj to smetalo u jesen? da ne bi bilo
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Gle,trave u stvari sadimo da nam uljepšaju dvorište u jesen i koliko je moguće ,preko zime.Ne znam šta si rekla,jel tvoja cvate ili ne,no kako ona procvate u jesen bilo bi bezveze da je sad režeš.Njen cvijet će ti biti do proljeća a i vlati trave,makar i povezane,lijepo zeleno izgledaju sve do proljeća.Čemu onda rezati
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Sasha trebam tvoj savjet u vezi vrtne juke.
Negdje sam pročitala da ju ti zimi vežeš da bi joj na proljeće listovi ljepo stajali! Kako? I imaš li možda fotku? Dunke ![]() |
|
![]() |
|
Mislim da nemam sliku,Šefi,no povežem je špagom.Ko i pampasicu i čemprese.Tako da joj snijeg ne savije previše listove.Kad je povežem onda u proljeće bude samo pokoji vanjski list onak ofucan a svi ostali su lijepi.Male vežem zato a onu veliku,kaj već drvo ima skoro 50ak cm. nju vežem jer ,ako padne puno snijega,može je strgati.Zato sad ima samo jedan vrh,iala ih je dva no jedan se slomio pod snijegom jedne zime.
|
|
![]() |
|
Sasha, probat ću s pampasicom tako na proljeće jer je već 4 godine stara i jako je velika.... Rasađivanje slijedi
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |