Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 89>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2008 u 11:12

Ne znam Štefice,moja je malo mala jer sam je opet rasađivala .Sad je više ne diram da se oporavi i da opet naraste velika,velika.

Čini mi se da ni moja nije prvih godina cvala,no ne znam sigurno jer je to davno bilo.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2008 u 13:50
Strpit ču se do druge godine pa će valjda cvasti.Tvoja je travica suuuper!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2008 u 18:23
Ma sve je prekrasno!ClapClapClapClapClap
Ovaj cvjetak se zove gaura! Imam ga i ja, stalno cvate, ne traži nikakve posebne uvjete!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 13:08
Hvala Bergenia,aj mi samo reci jel trajnica? Ne znam kako će se preko zime ponašati i kako da joj "pomognem" da prezimi.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 14:57
Kod mene prezimljava bez problema, a mislim da bi trebala i kod tebe!
Kad sam ju kupovala barba mi je rekao da podnosi niže temperature!Wink
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 20:01
Draga moja, već sam odavno rekla sve ono što mislim o tvom raju...gaura je krasna, kao i sve ostalo...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
rena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 767
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 20:45
Ova tvoja pampasica je stvarno prekrasna, obozavam ju vidjeti, tako carobno i elegantno djeluje, savrseno
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 13:36
Sve, sve, sve je kod tebe prekokrasno!!!!!!!!!!smile39
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2008 u 09:27
Ah Shasha.....
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 08:39
Za Andreu....

i nekoliko šimšira...

taj je u izradi još.ok svi su no ovaj treba još narasti da ga"brstim"

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 10:19
sve je super :)
jel se pampasica prije zime mora podrezati? niti moja nije cvala ove godine...ako ono što imam je pampasica :)
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 21:59
Kontesa,ja je porežem u proljeće.Preko zime je samo povežem jer je snijeg povije jako.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 12:35

I ja svoju pampasicu tek u proljeće porežem - i to dosta nisko. Jedne sam ju godine previsoko podrezala pa se mučila s novim rastom.

Nego, kad se ona rasađuje na proljeće - treba li busen (cijeli korijen) izvaditi iz zemlje sasvim, ili se može nekako u zemlji razdijeliti, pa samo dio korijena preseliti nekuda?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 12:59
Shahsa super je sve i ono za andreu i ono za nas ostale.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 21:58
hehehe,Trišasmile79Ma to ja tako napisala jer me Andrea na nekoj temi pitala kak moji šimširi napreduju.
Anaida,ja sam probala izvaditi,tj.prerezati busen,kod razmnožavanja samo ovako bez da je izvadim no nije išlo.Sve sam morala otkopati i nisam je uspjela presjeći nego sam muške morala zvati.Čini mi se čak da su sjekirom cjepali.To je toliko čvrst korjen,tako tvrdo sve,zapetljano da drugačije neide.Bitno da smo uspjeli i da njoj to nije smetalo.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 23:01
jel bi joj to smetalo u jesen? da ne bi bilo  smile85 mislim na rezanje...a vidim da ju presađujete u proljeće to onda nebum ni pitala
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 10:19
Gle,trave u stvari sadimo da nam uljepšaju dvorište u jesen i koliko je moguće ,preko zime.Ne znam šta si rekla,jel tvoja cvate ili ne,no kako  ona procvate u jesen bilo bi bezveze da je sad režeš.Njen cvijet će ti biti do proljeća a i vlati trave,makar i povezane,lijepo zeleno izgledaju sve do proljeća.Čemu onda rezatiWink.Porežeš je u proljeće i mlade jako brzo potjeraju.
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 10:57
Sasha trebam tvoj savjet u vezi vrtne juke.
Negdje sam pročitala da ju ti zimi vežeš da bi joj na proljeće listovi ljepo stajali! Kako? I imaš li možda fotku?
DunkeSmile
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2008 u 13:52
Mislim da nemam sliku,Šefi,no povežem je špagom.Ko i pampasicu i čemprese.Tako da joj snijeg ne savije previše listove.Kad je povežem onda u proljeće bude samo pokoji vanjski list onak ofucan a svi ostali su lijepi.Male vežem zato a onu veliku,kaj već drvo ima skoro 50ak cm. nju vežem jer ,ako padne puno snijega,može je strgati.Zato sad ima samo jedan vrh,iala ih je dva no jedan se slomio pod snijegom jedne zime.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2008 u 17:51
Sasha, probat ću s pampasicom tako na proljeće jer je već 4 godine stara i jako je velika.... Rasađivanje slijedi Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.