koja vrtna sjeckalica? |
Odgovori |
Korisnik | |
MGrubi
Upravo klijam Pridružen: 31 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Veljača 2008 u 18:14 |
imate li kakvu preporuku za električnu vrtnu sjeckalicu
treba mi za manje količine grančica i većih trava |
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mene isto zanima vidio sma da ih reklamiraju.
Nego s cime onni sjeku grane... dali imaju noz ili kao okruglu pilu.
|
|
MGrubi
Upravo klijam Pridružen: 31 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u prospektu izgledaju ko zupčanici koji drobe
mene buni što za sve Viking modele ispada da su super i mogu sve ... ne kužim koja im je glavna razlika pitala u dućanu , tip hvali sve modelel sad budi pametan |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj ne znam i ja ti trebao tako nesto ali treba mi i za drugu namjenu a ne za samo graqnje... pa me pati jer ako ima rotirajuci noz onda bi super bilo... moram otici u trgovinu da provjerim detaljnije...
A ovo sto trgovac hvali to je normalno, svi su ko stvoreni za tebe...
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je MM prije par godina kupio onu ALKO. Nije skupa bila,mislim da jedna od jeftinijih,no kako meni treba za sitne grane i u jesen za cvijeće dobra je.Ja sam stvarno zadovoljna sa njom.Morala bi pogledati do koje debljine sjecka grane,to ne znam. Ova ima ko neku pilu okruglu i to bude tako fino nasjeckano(ko da suho lišće zdrobite u rukama) da od hrpetine biljaka ispadne jedna do dvije kante.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni su prijatelji kupili Hastu. Nije neka marka, ali kad se sjetim koliko je vremena MM sjeckao grane kod kompostane, koliko smo toga bacali, a kako to sada brzo ide... Baš sam im zahvalna. I sve što nasjecka (malo krupnije od piljevine) ide direktno u vrt (oko voćki, pomidora, paprika)...
Spas za nas!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kolko ja znam,postoje sjeckalice i drobilice.Ove amaterske u oravilu sjeckaju ili drobe grane promjera do 4 cm.Sjeckalice su bolje za mekane materijale a drobilice za granje.Imali su lani u Pevecu drobilice po oko 500kn(to je nejjeftinije kaj sam ja našla ali se nisam usudila kupiti-marka nikad čula)
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rain, moguće je naša takva. Prijatelji su nam iskreno rekli da su kupili najjeftiniju u Pevecu i - solidna je (bar za sada) !
|
|
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš ti hvala na informaciji.Možda se onda i ja odlučim!
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam se odlučila i kupila. U bauhausu, imaju popust 30%( naravno ne na sve), pa od 899,00 došla na 629,30 KN. Nije marka, ali marka košta 1000 zečeka više. Ovo mi se činilo prihvatljivo
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidit ćeš, nećeš požaliti.
|
|
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da će biti OK. Svake godine puno toga kod čišćenja ode u dim. Od trave i sitnih otpadaka napravimo nešto malo komposta, ali od orezivanja živice, glicinije, loze, ma sve to granje se skuri. Sada sam ja uzela stvar u svoje ruke ....
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najprije mi je ušteda u vremenu jer ne moram nositi u kontejner ili paliti, a onda je praktično jer sve to bacimo ili u kompost ili diretkno u vrt kao malč.
|
|
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li netko možda zna kako te jeftinije marke stoje sa servisima? Ja jednom uzela noname motorku i nakon prvog paljenja otišle četkice...samo bed u pevecu više ne drže servis, a ne pašu ni od koje normalne marke...čisto da mi se ne dogodi ista stvar...a za cca 500-600 kn se isplati kupiti definitivno
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |