Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  123 67>
Korisnik
Poruka
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bergenijino cvijeće
    Objavljeno: 29 Veljača 2008 u 21:03
Bok!smile73

Volim cvijeće, a u zadnje vrijeme zanimaju me biljke u kamenjarima. Ako ima nekakvih ideja, slika.....
Evo nekoliko mojih sličica snimljenih prošlog proljeća;
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2008 u 21:11
smile227 pa ovo izgleda predivno!!! smile141
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2008 u 21:20
Prekrasno! Stvarno si si dala truda.Thumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2008 u 21:51
Draga moja ovo je fantastično.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
nela View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 26
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2008 u 23:02
Jako lijepo...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2008 u 23:44
smile227prekrasno!!!!
Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2008 u 14:54
Svaka čast!
Predivno je!
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2008 u 16:14
ovo je prelijepoooooooooo

samo neznam sta bi ti jos pored ovakve ljepote
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2008 u 19:27
Hvala, hvala, drago mi je da Vam se sviđa!
Truda ima, ali kod cvijeća ništa nije uzaludno. Ono ti sve svojom ljepotom uzvrati!smile126
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2008 u 20:16
Bergenia nemam riječi stvarno prekrasno.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2008 u 20:34
stvarno prekrasno napravljenosmile94
Na vrh
agava View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 69
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje agava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2008 u 21:34
 Svaka čast. Predivno je  smile93 pogotovo oni Thumbs%20Up šupljikavi kameni
Na vrh
agava View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje agava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2008 u 21:45
Ovdje imaš dosta ideja sa čuvarkućama   http://www.sempervivum-forum.de/
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2008 u 23:38
Hvala agavi na stranici!
 Bok!smile146
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2008 u 10:38
Predivno, predivno!
Nekako mi se čini da ove godine kontinentalci idu na more s prikolicama a u povratku će se nešto čudno događati s obalom - preseljenje kamenja, kamenčića, stijena i stijenčica. mislim da će nas "zeleni" ostaviti na miru jer ćemo mi to kamenje oplemeniti barem upola lijepo kao Bergenia
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2008 u 10:42
Reci mi molim te kako se zove onaj ljubičasti cvijet, puzav, vidim gotovo na svim slikama a lijepo se vidi ispod agave. To sam lani donesla s Paga, prezimilo vani i nadam se da će i meni ovako lijepo cvjetati.
Na vrh
Sunburst View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sunburst Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2008 u 11:10
Zove se podnevni cvijet.
zato što se latice otvaraju samo na jakom suncu i predvečer se sklapaju.

Brzo se širi, a može i prezimiti.
ja sam ga kupila lani na tržnici (Slavonija) i bez greške je potjerao ovo proljeće, iako je nedavno bilo i -12°C.

Ne znam latinski naziv.
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1069
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2008 u 11:13
predivan vrt svaka čast
Na vrh
agava View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje agava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2008 u 11:57
smile96
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Predivno, predivno!
Nekako mi se čini da ove godine kontinentalci idu na more s prikolicama a u povratku će se nešto čudno događati s obalom - preseljenje kamenja, kamenčića, stijena i stijenčica. mislim da će nas "zeleni" ostaviti na miru jer ćemo mi to kamenje oplemeniti barem upola lijepo kao Bergenia
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 00:53
Franjica ZG onaj ljubičasti puzavi cvjetić je i meni među dražima!
Zove se DELOSPERMA COOPERII - prezimi i kod mene u Istri gdje zna biti i -7, -8 stupnjeva ispod nule!
Pozdrav!Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.