Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 67> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29 Veljača 2008 u 21:03 |
Bok!
![]() Volim cvijeće, a u zadnje vrijeme zanimaju me biljke u kamenjarima. Ako ima nekakvih ideja, slika.....
Evo nekoliko mojih sličica snimljenih prošlog proljeća;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno! Stvarno si si dala truda.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja ovo je fantastično.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nela ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 26 |
Jako lijepo...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Svaka čast!
Predivno je! |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
ovo je prelijepoooooooooo
samo neznam sta bi ti jos pored ovakve ljepote |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala, hvala, drago mi je da Vam se sviđa!
Truda ima, ali kod cvijeća ništa nije uzaludno. Ono ti sve svojom ljepotom uzvrati!
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Bergenia nemam riječi stvarno prekrasno.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
stvarno prekrasno napravljeno
![]() |
|
![]() |
|
agava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
Svaka čast. Predivno je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
agava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
Ovdje imaš dosta ideja sa čuvarkućama http://www.sempervivum-forum.de/
|
|
![]() |
|
Hvala agavi na stranici!
Bok!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Predivno, predivno!
Nekako mi se čini da ove godine kontinentalci idu na more s prikolicama a u povratku će se nešto čudno događati s obalom - preseljenje kamenja, kamenčića, stijena i stijenčica. mislim da će nas "zeleni" ostaviti na miru jer ćemo mi to kamenje oplemeniti barem upola lijepo kao Bergenia
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Reci mi molim te kako se zove onaj ljubičasti cvijet, puzav, vidim gotovo na svim slikama a lijepo se vidi ispod agave. To sam lani donesla s Paga, prezimilo vani i nadam se da će i meni ovako lijepo cvjetati.
|
|
![]() |
|
Sunburst ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
Zove se podnevni cvijet.
zato što se latice otvaraju samo na jakom suncu i predvečer se sklapaju.
Brzo se širi, a može i prezimiti.
ja sam ga kupila lani na tržnici (Slavonija) i bez greške je potjerao ovo proljeće, iako je nedavno bilo i -12°C.
Ne znam latinski naziv.
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
predivan vrt svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
|
Franjica ZG onaj ljubičasti puzavi cvjetić je i meni među dražima!
Zove se DELOSPERMA COOPERII - prezimi i kod mene u Istri gdje zna biti i -7, -8 stupnjeva ispod nule!
Pozdrav!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |