savjeti za dvoriste |
Odgovori |
Korisnik | |
osbourne
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 336 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Ožujak 2008 u 00:18 |
imamo dvoriste u banani, cijelo dvoriste vodi u garazu (auto prolazi pa je niskoristi) osim jednog malog kuta. tu cu neki ukras stavit, nastranu sada to.
uz rub jednog zida i vrtića bih napravio još jednu malu kadicu od kamenja pa da tu isto nesto zasadim da ljepše izgleda.
savjetujte me što vi mislite, ja samto zamislio kao zazidano kamenje da zemlja ne ispada pa lavande ili kadife....neznam ni sam....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bok,
lakse je ako stavis sliku dati ideje, ali ako si vidio kako zemske hrabro betoniraju pa beton pofarbaju u razne boje pa razbijaju plocice i ljepe mozaik te secu uz more i skupljaju kamencice pa ih ljepe u vrt.... eto toliko za sada od mene
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rijeka53, pohvaljujem tvoje precizno čitanje naših zanimacija,
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A između staza, po kojima ide auto, možes postaviti kamenje i posaditi cuvarkuce i sl, niske trajnice koje nece smetati a super ce izgledati!!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Između staza za auto posij prokos, vidjela to - izgleda LUUUUUUUUDO, milion boja, nije osjetljiv, nizak je, ne traži puno
|
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
franjice super ti je ideja za auto, ali ima jedan problem. ako naiđe neki vozač poput mene koji ima "dobre" vozačke sposobnosti, prkos bi mogao postati staza za vožnju. šala mala, ta ideja sa prkosom je izvanredna
|
|
osbourne
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 336 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dvoriste nema stazu za auto nego samo beton pa nemogu ali sviđa mi se to s prkosom!
morsko kamenje...mislili ste da od njega napravim zid:)?
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |