puzavi ružmarin ? |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Ivan
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 13:14 |
Da li postoji puzavi ružmarin, ili je to neka slična biljka? Veli mi prijateljica da je vidjela na moru (groblje) ružmarin u puzajućoj formi. Može li mi tko odgovoriti, da li postoji takav ružmarin, ili slična biljka njemu i gdje se takvo što može nabaviti ?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivane imam ga ja... tako da kada budem isao u zgb. moras mi reci pa ti donesem sadnicu...
|
|
Ivan
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok, hvala unaprijed !
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam danas vidjela puzai ružmarin no već sam imala 4 vrećice cvijeća i to me spriječilo da ga ne kupim..i jak karakter
|
|
CANDIDA
Nedavno posijan Pridružen: 16 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 38 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel se može taj puzavi ružmarin jest? ja ga kupila prošle godine u čk na placu ( nije baš ko u pjesmi pa da je u varaždinu, hehe), pa kad sam pitala ženu jel se može jest, tak me pogledala da nisam znala kaj je pošlo krivo s mojim pitanjem?¨!..
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehe,ja mislim da nema neke razlike,u okusu,osim što je ovaj puzavi a oni na koje smo navikli nisu.
|
|
Ivan
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
vrtlarica
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam Pridružen: 21 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ga i ja kupila ga u cvjećarni prošle godine za 10 kn lijepo se razvio i puže, i koristim ga kao začin kod kuhanja (što je candida mislila ali je krivo pitanje postavila) po okusu i mirisu je isto jedino što je središnja stapka tvrđa od onih običnih
|
|
CANDIDA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
HEHE, ja bi odma sve jela, nije bitno kak izgleda ako je jestivo, samo naprijed
da, krivo formulirano pitanje je bilo, ne znam ja, da ne bi ispalo da je ovo neki nejestivi hibrid...al iskreno mislim da žena nije znala da se to koristi kao začin jer sam joj pokušala dočarati kak bi ja to jela, al nije shvatila.... ako se sretneomo na sajmu, ja sam vam ona kaj gloda od svega pomalo |
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ružmarin je uvijek ružmarin, u Dalmaciji je čest taj koji se pruža niz kamene zidove, kao da puzi. Upotrbljava se normalno, kao začin.
|
|
Lavandablue
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo slikica ovog ruzmarina: http://www.floraekspres.co.yu/proizvod.php?katbr=7058&type=c
Ja ga planiram nabaviti i zasaditi ovog proleca.
Ovaj ruzmarin mi izgleda atraktivnije od 'obicnog'.
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, lijep je. To je taj što se spušta niz zidove u Dalmaciji. Kako naručujete tj. kako vam stigne doma? |
|
Ivan
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lavandablue
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
manči, ako si mene pitala, stigne putem poste u kutiji sa otvorima.
Oni ga spakuju isti dan i posalju brzom postom.
Juce sam tako dobila lavandu.
Planiram nabaviti i ovaj prelepi ruzmarin.
|
|
Lavandablue
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mog puzavog ruzmarina:
|
|
Lavandablue
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lavandablue
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lavandablue
Opcije poruke
Hvala(0)
|
CANDIDA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dajte mi recite u detalje kaj voli taj ružmarin, ili bilo koji, jer kak se ja god trudila, on meni samo ili se osuši pa bude ko božićno drvce nakon 3.kralja ili vene!!! a napominjem da ga zalijevam redovito, ma ne znam kaj mu ne paše kod mene?
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
On traži malo vode i puno sunca.
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |