Vera1 kamenjar |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
VERA1
Upravo klijam Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Travanj 2008 u 20:23 |
Bok svima .Evo pokušat ću postaviti neke slike mog kamenjara.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
VERA1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uspjela sam. Diviom se sama sebi. Hvala svima koji su na ovom forumu i na Coolonariki pisali kako se treba raditi. |
|
VERA1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još.
|
|
VERA1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ttp://i297.photobucket.com/albums/mm205/VER01VER/CVIJECE/Kamenjar29042008-7.jpg[/IMG]
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Heh Vera 1, dobrodošla, pa tek si nam se pridružila, a već pokazuješ prekrasne slike. Cvijeća ti je mrak - a kamenjar za svaku pohvalu, odmah kradem neke ideje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravi, pravcati kamenjar!
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo Vera! Sve je u cvatu! Vidim da je tvoja babina svila (bijela) cvjeta! Kod mene još ne! Bravo! Hoćemo još slika!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera,predivan ti je kamenjar
|
|
VERA1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala. Sad kad sam savladala slanje slika bit će ih još. Pusa svima.
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera kamenjar ti je mrak!
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super je kamenjar
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VERA 1 prvo da ti pohvalim kamenjar predivan je.Stvarno super.Sada bih te pitala kako se zove ova biljka na trećoj slici odozgo ono sa sitnim listićima.Nešto poput sukulenta kod karanfila i maćuhice.Ja je imam ali neznam kako se zove.I još jedno pitanje .Kako da pošaljem i ja sliku svoga kamenjara?Vidim da si ti uspjela.
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stephanotis, možeš na balkonu napraviti mini kamenjar u nekoj širokoj aruli.....
|
|
VERA1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neki dan sam čitala u Večernjakovom vrtu i gledala slike(mislim da je to bilo u nedjelju) o kamenjaru koji je jedna gospođa uredila u Vrbanima,Zagreb na balkonu na zadnjem katu zgrade. Mogu ti reći da izgleda zbilja prekrasno. Potražit ću ti točno datum pa ti javim .
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa, ovo je stvarno
Nisam nigdje vidjela bijelu eriku, baš mi je super! U prošlom broju vrta iz Večernjaka od 23.4. je bio članak o kamenjaru na balkonu, a tko zna i u nedeljnom večernjaku je izašao neki specijalni prilog o biljkama (a ja nisam kupila večernji ). Ovo što sam ja čitala je ne na staklenoj ogradi balkona već je na zidanom dosta širok, slike su stvarno mrakač tog balkona i kamenjara. |
|
VERA1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova bijela Erika kupljena je u MBM-u a cvate od Božića i stvarno je krasna jer kad ništa nema usred zime u kamenjaru ona cvate.
|
|
VERA1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nuna cvijet se zove ćuvarkuća. Ima ih puno vrsta , različitih po obliku, veličini i boji a jedna vrsta je i ljekovita .To ti je ona što raste na krovovima kuća i koja se iscjedi te zagrije i zakapa uho kad boli. Slike sa uspjela postaviti po uputstvu sa ovog foruma. Imap temu: Kako postaviti slike.Slijedi upute i sigurno ćeš uspjeti. |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Vera! I moja bijela erika cvjeta od Božića.
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan kamenjar
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesam li već rekla da je prekrasno!? Stvarno je krasan kamenjar! Bravo!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |