Istarski blues |
Odgovori | Stranica 123 40> |
Korisnik | |
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Lipanj 2008 u 14:43 |
Kako sam ja neznatno sporija u shvaćanju, ali brza u zaboravljanju, tek sam sad skužila da sam upadala u tuđe teme i šlepala svoje slike uzurpirajući tuđe kuće. U međuvremenu sam naučila, na Trišin poticaj, 1. slikati dig. fotićem, 2. prenijeti slike na komp. 3. koristiti photobucket i 4 stavljati ih u postove. Pa evo rezultata
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera, ma svaka ti čast, evo sad i ti imaš svoju temu, veselim se unaprijed i drugim slikama, a ova ti je
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim te nemoj me istući - vidim da biš rado, a i razlika u korpulenciji mi ne ide u prilog, iskupit ću se drugi tjedan. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za divno čudo ovo me je jutros dočekalo
A i njegov brat također |
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma imam ja dovoljno jezika da ne pribjegavam fizičkoj sili. MM živi svjedok.
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Isusek!
Sad buš zbiljam došla do izražaja sa svojim vrtom! Kaj ti je ono po vrtu- protiv krtica ili lampe? |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E i još nekaj!
Kud plovi ovaj brod.... |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Viš, viš ljepota.... Samo malo truda i sve se može pokazati
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MM ti je kap. u penziji. Htio je on staviti istarski vozić (drvena kola) ali se tri seke udovice nisu mogle složiti hoće li nam ga prodati ili ne. Onda je našao ovo čudo koje je vlasnik htio rascijepati za drva. Samo je još trebalo platiti vlasniku, naći kamion, platiti kamion , častiti one koji su pomogli utovariti i istovariti i dok kažeš keks barka je bila u vrtu. Namjerava on još staviti i jarbol. Ono su bile lampe na solarno. Onda su se malo zablatile pa ih je pedantni pomorac išao prati. Nepotrebno naglasiti, oprao je onaj namaz što je svijetlio. |
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah, još ešto. Ne tjeraj krtice. One su kukcožderi pa ti čiste podzemlje od kojekakvih zlotvora. Ovakvih npr. Ja malo sa nogom ili grabljama poravnam one hrpe zemlje i produžim.
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Inače, ovo je moj prirodni isekticid. Koštaju malo, prljaju malo a daju i jaja.
Vidi se da nema MM-a. Ne bi bilo lišća po travi |
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma da i hoću istjerat male vragove nemrem! Ja sam ih već prihvatila ko kućne ljubimce! I onog smuka sa ljepim očima!
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro si prošla. Moja kćer je pred 4-5 god. pokosila poskoka. A kad je došla reći da je vidjela zmiju mi je izbedačili da se boji smuka. Onda ga je tranširala i donijela na uvid. Faširanje je bilo slučajno, jer se ona manijakalno boji zmija.
|
|
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera, slikice su ti predivne. Vrt kao iz bajke
|
|
nema kruha bez motike
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!!!!!!
Vera,čime ti je ograđeno ono drvce naspram brodića?Izgleda ko crijep ili cigla a opet,okruglo je!!!??
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je MM prije 20-ak godina kupio u Italiji. To su kao šuplje šesterokutne cigle i od njih treba napraviti kao zid a služe za držanje boca vina. Imaji neki pravi nagib, a ja se uto ne kužim. Elem, kako je vinograd mog svekra pomalo propadao, došao lik do zaključka da mu je jednostavnije kupovati vino, koliko mu treba. Radiš cijele godine a rezultat nesiguran. Ovako probaš pa kupiš. A ciglice u zemlju, jer mu je lakše kad kosi, ne brine da li je zakačio što ne treba.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako dobro izgleda,ja bi u njih odmah posadila neki cvjetak.Zato sam te i pitala jer bi mi tako nešto trebalo,no baš to za boce neću kupovati
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Teško je u njih saditi jer su uske a preduboke.
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne ispadne da samo sebe hvalim, o ovome brine MM
|
|
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan voćnjak. Sve skladno i uredno.
|
|
nema kruha bez motike
|
|
Odgovori | Stranica 123 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |