Šefi nudi-traži |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 11:23 |
Pa sram me bilo! Tek sad skužila da nisam niš prijavila za podjelu! Pa evo: Imam viška sjemena: 1- cosmos 2-turski karanfil 3-bijeli sljez 4-kadifice 5-flafasti suncokret 6-ljubičaste frajle Kad dojdem doma pogledat ću što još. Nemrem se sjetiti! Ali znam kaj tražim 1- pelcere bergenije - sad je vrijeme za njihovo dijeljenje, pa ak ima neko viška nek pošalje pp |
|
Sponzorirani linkovi | |
Jelena
Pustio korijenje Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
frajle,frajle ...koje su boje kadifice?i jesu li visoke ili niske?...i,kakav je to flfasti suncokret?
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šeflera, pribiljezila bih se za te frajlice , ja imam one onako ciklama i zute, ljubicaste nisam jos vidjela.
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pošaljite pp sa adresom!
Kadifice su one obične samonikle. Niski suncokret sa bucmastom glavom. Nalukni se u Seoski vrt u slikama. |
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim bijeli sljez!!!!!
...i cosmos
|
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči šalji pp!
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bih suncokret,ako može
|
|
Dalmax22
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bi bijeli sljez, suncokret i cosmos a poslat cu ti jedan mix sjemenki a i poneku reznicu samo napisi na pp sta trebas,
|
|
Jelena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga,upravo mi stigao paketić...baš si me razveselila.....
jel si možda saznala ime onom skulentu i mogu li ga odmah sad van posaditi? |
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad ga posadi slobodno. Ja njega samo bacim i on se primi, a imaš dosta zemlje na njemu tak da nebu frke. Neznam kak se zove.
|
|
Jelena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super,jurim van
|
|
Dalmax22
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo mi je stiglo
Hvala ti i javljaj na pp sta tebi treba! |
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam sjeme bijele dature ako netko želi.
|
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šefi ja sam nova ovdje i vidjela sam tek danas da tražiš Bergeniju ja je imam i ako želiš na proljeće ju razdijelim i šaljem, prima se ona u gotovo svako godišnje doba.
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šefi, ako nije kasno i ako ti nije problem, mislim zbog zvrkića, ja bi molila bijeli sljez , "flafasti" suncokret i turske karanfile .
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....možda si pokretna pa češ pročitati : moja velika isprika što ti nisam poslala klobučiće, plodiće crne drače......htjela si praviti ukrase za bor.....nisam ih ulovila na vrijeme, vjetar ih otpuhao a ostali su na vrhovima, preko 3m......sorry....
|
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne brini Manči! Progesteron me još uvijek puca pa u meni još nema kreative, a da ne velim da sam potpuno zaboravila na to!
Bumo za idući Božić! Kat.rea našli bumo nekaj za tebe, samo pošalji pp sa adresom! Samo flafastog suncokreta više nemam! Ostalo nema frke! Sad bum počela skupljati sjemenke povrća jer , ak bu sve u redu i ak bum mogla , sadim povrće tak da zvrkić papa samo domaće! |
|
Tu se igramo
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budući da je mene Šefi opskrbila sa tim"flaflastim"suncokretićima ko da bum plantažu sijala,imam ja sjemenja.Javi ma samo adresu na PP,Kat.Rea
|
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš dobro kaj sam tebi poslala Sasha! Odsad bum svaku jesen skladištila kod tebe.
Meni je u trenutku NEinspiracije zadnji flafasti suncokret završio prefarban zlatnom bojom i zakeljen na adventskom vjenčiću |
|
Tu se igramo
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, bum ti poslala adresu, samo moram se sjetiti šta sam zapisala za žic žic od tebe , pa da onda sve spakiraš po mogućnosti, da ne šalješ dva puta. |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |