Komiška razglednica |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
artemisia
Upravo klijam Pridružen: 25 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Lipanj 2007 u 16:04 |
Vjerojatno je Komiža poznatija po ribi, vinu i pogači ali ja sam ju doživjela na svoj način - očima cvjetoljupca pa ću pokušati na ovom mjestu dočarati i vama njenu ljepotu. Možda među vama ima i onih koji još nisu odlučili gdje će provesti ljeto pa im možda i ovo pomogne u odluci jer Komiža je i osvojila je moje !
Naravno, ima tu i slikica bez cvijeća koje zaslužuju vašu pažnju
A onda BUGENVILIJA koju svi fotkaju jer je fenomenalna
... pa malo približena...
Tu su i neizostavni OLEANDRI
... i oni malo približeni...
...Serija LANTANA
...Voćna serija - NAR
Evo, ovo je moja prva razglednica, a nastavak slijedi sutra
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su savršene.....Bugenvilija je , oleandri, šipak....sve je fantastično...
samo nastavi..... |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam jel ljepše cvijeće ili sama slika.Pa ti ko da si prof.fotograf Artemisia(jel to digitalcem ili običnim aparatom? ja nikako da se na digitalni priviknem,bolje su mi slike bile onim starim"zumastim" )savršeno je u svakom pogledu
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već si dobila i poziv na Biševo, zbog ovako lijepog predstavljanja Komiže!!!
Naravno, od mog frenda sa tog predivnog otoka!!! |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo je stvarno nemam rijeci
|
|
artemisia
Upravo klijam Pridružen: 25 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa stvarno mi je drago da vam se sviđaju moje fotkice, ali glavna zasluga ipak ide mojim "modelima" - a tko zna možda vam Artemisia jednog dana postane Mare Milin II
Shasha, ove fotke su snimljene digitalcem i to ne baš neke vrhunske kvalitete. Potpuno se slažem s tobom da je stara klasika zakon za dobru fotografiju ali ako fotku želiš podijeliti s ljudima na netu moraš ju nekako digitalizirati, a moje iskustvo sa skeniranjem mi kaže da tada fotografija gubi na kvaliteti!
Andrea, ako me tvoj prijatelj još nauči i pecat ribu - pa da mogu preživjeti - dolazim na Biševo ZAUVIJEK!!!! Moj boravak u Komiži je bio jednostavno prekratak tako da do Biševa nisam stigla ali... pa moram imati razlog više da dođem ponovo i ponovo....
Možda ova fotka može dočarati moj prvi pogled na Biševo s plaže u sumraku:
... a nakon toga, Biševo mi je svakog jutra bilo zvijezda vodilja na putu kroz šumicu do plažice:
... i dok sam uživala u blaženom hladu tamarisa držala sam Biševo na oku:
Jedna nezaboravna vožnja pasaricom po KOMIŠKOJ VALI dovela me najbliže Biševu ali... ipak ne i na Biševo
... jer nas je lagano hvatala noć...
|
|
artemisia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vraćam se ja KOMIŽI, a ovo je bila samo mala distrakcija od teme ali se nadam da mi ne zamjerate jer Biševo to sigurno zaslužuje!!!
Šetnja komiškim ulicama u sumrak otkriva veselo društvo noćnih frajli koje svojim čarobnim mirisom ispunjaju zrak i mame...
... a djevičanska bjelina datura u tom sumraku djeluje nestvarno...
Šetnja komiškim ulicama pri danjem svjetlu otkriva da biljčice mogu rasti na naj neobičnijim mjestima...
... i pri tom biti jako dekorativne, štoviše i ukusne poput ovih kapara...
Kao pravi voajer potajno sam zavirila u jedan vrt da napravim par "portreta"... glicinije
...i sirijskog hibiskusa...
...a to se svidjelo i jednom ljubimcu koji mi je tako zdušno pozirao da nisam mogla odoljeti...
No, ne mogu ovu temu privesti kraju fotkama skakavca... pa evo još jedna rascvjetala okućnica...
... i za kraj ... po svim pravilima i propisima ljetovanja jedne singlice na lijepom plavom Jadranu... i mene je ispratio moj GALEB pozdravom s visina:
"VIDIMO SE PONOVO..."
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je bilo više nego opširno podijeljeno sa nama!!!
Baš me zanima komentar koji slijedi sa Biševa!!! |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
artemisia Jednom riječju prekrasno. Ne znam što bih prije izdvojila moju omiljenu bugenviliju, lantane ili predivne slike morskog krajolika. Lijepo od tebe što si ovo podijelila s nama
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bez riječi sam,od ovoga dah zastaje...............
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Artemisija
prekrasno si spojila dubine i visine sve povezano kopnom i ukrašeno prekrasnim biljem,
fantastično
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno sam uživala...
|
|
sempervivum
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 25 Siječanj 2008 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
KRASNO!!!
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne slike - prava poezija za oči
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam kako sam to preskočila, ali ostala sam bez teksta - fantastično.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vis i Komiža su mi prelijepi, doduše bila sam u sječnju, ali svejedno, bilo je jako puno sunca, sve me se dojmilo ali ona plaža "srebrne stijene" ili tako nekako, eh to bih svima preporučila...
Izuzetna ljepota, izuzetan otok, izuzetne slike.
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na ovom pogledu na komižu
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Toliko toga lijepog na Forumu tako da sam tek danas ovo ugledala. Feeeeenomenalno
|
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjica hvala ti što si izvukla ovu temu iz naftalina
Predivno pa kako mi je to promaklo slike su savršene
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |