Zvrk nudi |
Odgovori |
Korisnik | |
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Prosinac 2008 u 18:47 |
Sponzorirani linkovi | |
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bila sam u tvom vrtu i sve je tako predivno sredjeno...i imas predivnu kuću...ako je to ta prizemnica .....a sada vidim da nudis nesto....e pa ja bih ovo zadnje i predzadnje....(ako nije isto)...i kada treba sijati....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Isto je, samo sto prvo ima ove lijepe ljubicaste cvjetove nakon kojih ima predivne kesice sa sjemenjem . Kad se osuse, mozes ih odrezati i imati u kuci kao aranzman ili izvaditi sjemenje i dati nekome drugome .
Ja ih sijem u proljecem, prvo u posudu, kod prozora, pa kad malo naraste i toplije je vani stavim ga u staklenik .
Ja radim tako zato sto imamo problema u vrtu sa puzevima golacima, pa ovako mogu paziti kako raste.
Na kraju posadim na mjesto gdje hocu da raste.
Posalji adresu na pp.
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Zvrkice ja se javljam za Aquilegia i Lunaria ako još ima pa ostavim adresu na pp?
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moze
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ženo, svaka ti čast na velikodušnosti što to misliš slati iz Uk Ne žicam, imam te biljke, samo da te malo pohvalim
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije mi problem poslati, sjemenke su lagane
ali nitko mi jos nije poslao adresu .
Valjda nisu vidjele moj odgovor gore.
|
|
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma neeeee....uplasila nas silvek........a ima i pravo pa neces nam valjda iz UK slati...........ma ti si prava pravcata prijateljica.....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vec sam slala sjemenke prije u Hrvatsku, stvarno mi nije problem, ako zelis posalji adresu .
|
|
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno....još kad bi se nekako dogovorili s adminom da skupimo novac da nam "zvrk" kupi sijeme koje bi željela večina nas.
Što mislite o toj ideji? |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dominqo ovo bi bilo super ja sam za
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad bi tak nešto zaživilo naravno i ja bih se pridružila. Samo nije li to "račun bez krčmara"? Što nam na to kaže Zvrk?
|
|
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da je Lunaria posađena pored božura. Znaći li to da ju pužići vole grickati?
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....a da ne placate carinu bzvz, moze poslati meni u EU, a ja donesem u Rijeku, pa Trisa svima posalje, as ona i tako ima se adrese
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ni to nije losa ideja.......a oni koji su blize trise...mogu si i sami doc uzet
|
|
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvrk vidim da nudiš sjemenke, pa ako može ja bi po br. 2, zatim zadnju i predzadnju. Javi
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slažem se sa Rijekom nije to loš prijedlog
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |