frida u decoupageu |
Odgovori | Stranica 123 16> |
Korisnik | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 12:32 |
otvorit cu temu jer, nekako, osjecam da cu i dalje raditi ponesto ovom tehnikom...
Evo nesto za moju sestricu koja obozava kale.. |
|
Sponzorirani linkovi | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Premjestit cu svoje radove pod ovu temu...
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično frida!
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako volim lavandu i sve vezano uz nju
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno,Frida
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, odlična ideja za vazu s lavandom!
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, hvala....obecajem da cu opravdati vase pohvale s novim radovima...
|
|
kopriva
Novo sjeme Pridružen: 07 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fantastični radovi!
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično, masline, lavanda, školjke - jel to znači da si s morske strane ili? Dobro je da si otvorila svoju temu da te ne tražimo posvuda, nastavi s postavljanjem svojih radova
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida prekrasno....ali ja od tebe i ne očekujem drukčije nego da je prekrasno....
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo....bravo frida
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida radovi su ti jako lijepi
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogs jesam, na moru sam...
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lavanda i Hvar ????
|
|
handmade
Nedavno posijan Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam masline!!! Pohvaljujem!
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Običnu konzervu si pretvorila u nešto prekrasno, divne su mi školjkice
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije Hvar...ali vezana sam za dva otoka u ZD arhipelagu...
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa gukni golubice, što si tajanstvena!!!???!? |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa napisala sam..ja sam u ZD, a često odlazim na Ugljan ( Kukljica) i na Ravu...nije to nikakva tajna... ekipa to vec zna...
|
|
Odgovori | Stranica 123 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |