Lovorvišnja |
Odgovori |
Korisnik | |
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 08:40 |
Kupila sam dosta mladih sadnica lovorvišnje za živicu..pa bi molila ako netko ima grančica pokušala bi nešto i zakorijenit.. |
|
Sponzorirani linkovi | |
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...nitko nije odgovorio.... evo mene, imam cca 35-40 m ograde od lovor višnje visine debelo preko 2 m ... pa mislim da će biti i za tebe :))..... reci realno točno koliko hoćeš??
|
|
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko? pa koliko mi možeš poslat-svaka grančica če me usrečit i pokušat ču je zakorijenit..
|
|
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...žemska ne muljaj.... :))) direktno sam te pitala, direktan odgovor tražim :))) za koje planove i koliko područje ti treba?? za koliko metra???:)))
..more i na pm :)) |
|
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...o.k. dogovor pao..šalji adr :)
|
|
DANČI
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala,poslala..
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |