MLADI ADAMI |
Odgovori |
Korisnik | |
vida7hr
Upravo klijam Pridružen: 26 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 15:24 |
prodajem mladice adama. malo mi je financijska kriza pa se moram snaci :(( svi su zdravi, a u centrima su jako skupi pa ljudi navalite.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
... mene osobno ne zanimaju ( imam ih ) ali bi možda pomoglo da ih sve uslikaš i ispod svakod staviš cijenu......
|
|
Gogica6
Nedavno posijan Pridružen: 31 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 33 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da cijena i gdje si ----ja jako zainteresirana (već dugo si ga želim)
|
|
MALI CVJETIĆ
|
|
vida7hr
Upravo klijam Pridružen: 26 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlucila sam ih ipak pokloniti, glupo je da ih tak lopovski naplacujem :) zivim u zg, na kneziji i imam ih 4 na raspolaganju pa navalite. sutra ujutro najvjerojatnije idem na floraart pa se mozemo i tamo naci.
|
|
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
... nitko se nije javljao ali to ne znači da ih moraš poklanjati ako nemaš kuda sa njima... .... stavi cijenu nižu nego na flori, centrima ... i ti i oni kojiće ih kupiti će biti zadovoljni...
.....pa ni nije lopovski naplaćivati ako je "roba" kvalitetna i cijena niža nego uobičajeno.......... na forumu se baš ne trguje pretjerano ali to ne znači da je to nepošteno, neetički i sl..... edit: p.s. zbog toga mi ponekad čak i malo žao.... :) |
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slažem se sa griva1978 i usput kad dolaziš ponesi meni jedan.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Gogica6
Nedavno posijan Pridružen: 31 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 33 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim da su još u opticaju adami, ja bi svakako jedan vrlo rado udomila (a i platila ako nije pretjerana cijena (suša u novčaniku) jedino što sam iz okolice Vrbovca -ako ih nisi udomila samo mi se javi ---bokić
|
|
MALI CVJETIĆ
|
|
Gogica6
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pardon ---jednog a ne sve
|
|
MALI CVJETIĆ
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemaš se zašto ispričavati, iako se svi darujemo, nije nepošteno prodavati posebno ako je ispod cijene
evo ti primjer- postoji određena osoba/e na forumu koje uzgajaju i prodaju cviječe i iako bih željela kupiti cvijeće od te osobe (ima zaista malene cijene) neugodno mi je spomenuti jer bi mi ta osoba to poklonila a njoj je to izvor zarade.
Prema tome nije to nepošteno ili ružno, čak dapače ....zašto nebismo dio bilja poklanjali a dio prodavali (naravno po niskim cijenama)-i svi sretni i zadovoljni.
Ja osobno imam adama- ali da ga nemam uzela bih ga sigurno.
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesam li ja zalutala na neki drugi forum, ili ovdje pušu 'neki drugi vjetrovi'. Nema dugo da sam čitala da izbacujemo riječ 'prodajem' pa onda i 'kupujem', pa 'nismo mi trgovci nego samo poklanjamo, širimo ljubav među ljudima'... Lijepi pozdrav biljkoljupci od 'prizemljene' BB
|
|
vida7hr
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam svima na podrsci, stvarno me obradovala, ali ipak budem poklonila. prodaja stvarno nije moj tip pa bi mi bilo zao nekome naplatiti. iz nekog razloga, aktivirala sam email obavijest na ovu temu, ali mi obavijesti ipak ne dolaze pa zato kopcam kasnije postove. nego, imam ih 4, ponavljam se pa ko hoce nije problem. jedino sto ja nisam mobilna pa bi trebali doci negdje blizu po njih. zivim u zagrebu. LP svima
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ponavljam ja bih udomio jednog,ako još ima.i ja sam iz ZG
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
vida7hr
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ti šaljem na pp svoj broj moba pa me zvrcni ako nije problem
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Jelena
Pustio korijenje Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hočem ja,hočem ja!
|
|
Jelena
Pustio korijenje Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moram se zahvaliti na preslatkom malom adamu koji je dobio svoje mjesto... ...vida,hvala ti!
|
|
vida7hr
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajde bas mi je drago!
|
|
...sreca prati hrabre...
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |