Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MLADI ADAMI
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

MLADI ADAMI

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
vida7hr View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 103
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vida7hr Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MLADI ADAMI
    Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 15:24
prodajem mladice adama. malo mi je financijska kriza pa se moram snaci :(( svi su zdravi, a u centrima su jako skupi pa ljudi navalite.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 15:12
... mene osobno ne zanimaju ( imam ih ) ali bi možda pomoglo da ih sve uslikaš i ispod svakod staviš cijenu......
Na vrh
Gogica6 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 33
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogica6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 13:43
da cijena i gdje si ----ja jako zainteresirana (već dugo si ga želim)
MALI CVJETIĆ
Na vrh
vida7hr View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vida7hr Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 13:20
odlucila sam ih ipak pokloniti, glupo je da ih tak lopovski naplacujem :) zivim u zg, na kneziji i imam ih 4 na raspolaganju pa navalite. sutra ujutro najvjerojatnije idem na floraart pa se mozemo i tamo naci.
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 16:45
... nitko se nije javljao ali to ne znači da ih moraš poklanjati ako nemaš kuda sa njima... .... stavi cijenu nižu nego na flori, centrima ... i ti i oni kojiće ih kupiti će biti zadovoljni...
.....pa ni nije lopovski naplaćivati ako je "roba" kvalitetna i cijena niža nego uobičajeno..........  na forumu se baš ne trguje pretjerano ali to ne znači da je to nepošteno, neetički i sl.....

edit:
p.s. zbog toga mi ponekad čak i malo žao.... :)

Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 18:24
slažem se sa griva1978 i usput kad dolaziš ponesi meni jedan.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Gogica6 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogica6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 21:50
vidim da su još u opticaju adami, ja bi svakako jedan vrlo rado udomila (a i platila ako nije pretjerana cijena (suša u novčaniku) jedino što sam iz okolice Vrbovca -ako ih nisi udomila samo mi se javi ---bokić

MALI CVJETIĆ
Na vrh
Gogica6 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogica6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 21:50
pardon ---jednog  a ne sve
MALI CVJETIĆ
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 08:49
nemaš se zašto ispričavati, iako se svi darujemo, nije nepošteno prodavati posebno ako je ispod cijene
evo ti primjer- postoji određena osoba/e na forumu koje uzgajaju i prodaju cviječe i iako bih željela kupiti cvijeće od te osobe (ima zaista malene cijene) neugodno mi je spomenuti jer bi mi ta osoba to poklonila a njoj je to izvor zarade.
Prema tome nije to nepošteno ili ružno, čak dapače ....zašto nebismo dio bilja poklanjali a dio prodavali (naravno po niskim cijenama)-i svi sretni i zadovoljni.
Ja osobno imam adama- ali da ga nemam uzela bih ga sigurno.
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 13:07
Jesam li ja zalutala na neki drugi forum, ili ovdje pušu 'neki drugi vjetrovi'. Nema dugo da sam čitala da izbacujemo riječ 'prodajem' pa onda i 'kupujem', pa 'nismo mi trgovci nego samo poklanjamo, širimo ljubav među ljudima'... Lijepi pozdrav biljkoljupci od 'prizemljene' BB
Na vrh
vida7hr View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vida7hr Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 16:06
hvala vam svima na podrsci, stvarno me obradovala, ali ipak budem poklonila. prodaja stvarno nije moj tip pa bi mi bilo zao nekome naplatiti. iz nekog razloga, aktivirala sam email obavijest na ovu temu, ali mi obavijesti ipak ne dolaze pa zato kopcam kasnije postove. nego, imam ih 4, ponavljam se pa ko hoce nije problem. jedino sto ja nisam mobilna pa bi trebali doci negdje blizu po njih. zivim u zagrebu. LP svima
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 16:03
ponavljam ja bih udomio jednog,ako još ima.i ja sam iz ZG
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
vida7hr View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vida7hr Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 16:06
ima
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:20
ja ti šaljem na pp svoj broj moba pa me zvrcni ako nije problem
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 11:10
hočem ja,hočem ja!smile143
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 22:34
moram se zahvaliti na preslatkom malom adamu koji je dobio svoje mjesto... ...vida,hvala ti!
Na vrh
vida7hr View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vida7hr Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 22:53
ajde bas mi je drago! Tongue
...sreca prati hrabre...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.