Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 18:35 |
evo dragi forumasi da i ja pokazem malo svojih biljcica...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
bugenvilija |
|
![]() |
|
lotus |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
lijep početak i jako lijepe biljke - samo ti nastavi u tom tonu
![]() |
|
![]() |
|
moje jezerce |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Jezerce i ribice!!!!
![]() Kako ja volim takve kombinacije i sve još u cvijeću ![]() |
|
![]() |
|
hvala na pohvalama...ja sam tek pocetnik pa mozda i nije sve savrseno kao u vasim vrtovima ali bit ce bolje
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
svaka čast lijep početak još i ribice ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepa bungenvila i lotosov cvijet,a i ovo jezerce mi se sviđa
![]() Vidi se da imaš lijepo cvijeće zato hočemo još sličica. |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Kako si me "našla", prvo pa moj jedan od najomiljenijih ukrasnih grmova, a još boja. Već je 2 godine probavam zapelcati, ali nekako mi ne ide!
![]() Predivno cvijeće!!! ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jako lijepo! Baš su ti super i vejgela i bugenvilija bogate cvatnje. Sviđa mi se i lotus. Odlično si fotkala jezerce da se vide i ribice u njemu! Super!
![]() |
|
![]() |
|
dobro jutro...dragi moji cvjetoljupci...drago mi je da vam se sviđa moj vrt...ima jos slika sta sam uspjela slikat iako nemam puno biljki jer sam tek počela sa uređenjem a i puno toga je jutros potukao led...
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
izgleda da nije dobro jutro kad je tukao led, a gdje ti živiš??
![]() žao mi je biljčica, a i tebe jer znam sa koliko ljubavi ih gajimo |
|
![]() |
|
ja sam u kutini, ma koma budna sam od pet sati..toliko jako je padalo da me probudilo a sa terase se moglo lopatom grabit koliko ga je bilo
|
|
![]() |
|
uh, ja sam blizu pa sam se bojala kod nas smrklo ali srećom samo jaka kiša
baš mi je žao što ti je potuklo cvijeće |
|
![]() |
|
a odakle si ti? ma kod nas opet pada ali kisa...valjda nece vise biti tuce..
|
|
![]() |
|
Grubišno Polje pada kiša, grmi ali srećom nema leda
|
|
![]() |
|
nadam se da i nece jer kad vidis kako to sve izgleda poslije tuce dođe ti da plačeš od muke
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
lijepo jezerce a još ljepša bugenvilija. |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |